Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Memleketin evladı halkın yanında

Memleketin evladı halkın yanında

 Fotoğraf



Memleketin evladı halkın yanında

Ardahan Ak Parti Milletvekili Kaan Koç, kent merkezinde esnaflarla sohbetinde Millet Bahçesinin hizmete girdiğini, Toki Konutlarının ise ekim ayında teslim edileceğinin müjdesini verdi.

Mehmet Avşar


Ardahan Merkez Yenimahalle Toki şantiyesini, Millet Bahçesini ve Atatürk Caddesindeki esnaflarla bir araya gelen Milletvekili Kaan Koç,
“Ekim ayında tokileri teslim ediyoruz, millet bahçemiz hemşehrilerimizin hizmetine açıldı.”  dedi.


Her fırsata seçim bölgesi Ardahan’a  gelerek halkın gönlünde taht kuran, AK Parti Milletvekili Kaan Koç, il başkanı Ersin Yılmaz ile birlikte vatandaş ziyaretine çıktı. Yenimahalle ‘de ki Toki Konutlarının bittiğini sonbaharda hak sahiplerine teslim edileceğinin müjdesini veren milletvekili Koç,”
Yenimahalle Toki şantiyesini, Millet Bahçemizi ve Atatürk Caddesindeki esnaflarımızı İl Başkanımız Ersin Yılmaz ile birlikte ziyaret ettik.

Ekim ayında tokileri teslim ediyoruz, millet bahçemiz hemşehrilerimizin hizmetine açıldı.

Ardahanımız için durmadan çalışmaya, yatırım getirmeye devam ediyoruz” dedi.


Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatil olması nedeniyle seçim bölgesi Ardahan’a gelen Ak Parti ardahan Milletvekili Kaan Koç, dur-durak bilmiyor. İl genelindeki devlet yatırımlarını yerinde inceleyerek çalışmaları da yakından takip ediyor.


Birçok siyasetçi ve bürokratın bile yaz tatiline çıkıp Ardahan’dan ayrıldığı dönemde gençliğinin verdiği enerji ve memleket sevdası ile arı gibi çalışan ak parti ardahan Milletvekili Kaan Koç’un bu performansı ise her kesim tarafından takdirle karşılanıyor.

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, dünde TOKİ tarafından yapımı bitme aşamasına gelen Yenimahalle 4. Etap toplu konutların bulunduğu şantiyeyi ziyaret ederek, çalışmalar hakkında firma yetkililerinden bilgi aldı. Konutların teslim tarihine yetiştirilmesi için talimat verdi. TOKİ konutları şantiye ziyareti sonrası beraberindeki AK Parti heyeti ile esnaf ziyaretine de çıkan Vekil Koç, esnafın sorunlarını dinledi ve devlet yatırımları hakkında vatandaşları bilgilendirdi.
 
  Burjuva Vekil İncesu Ankara'da

Öte yandan CHP'den Ardahan'dan Vekil seçilen Özgür Erdem İncesu ise, Ankara'da sürdürdüğü lüks yaşamına devam ediyor. Kayınpederinin Kemal Kılıçdaroğlu’na yakın olması hasebiyle partiye emek veren bir çok ismi eleyerek  vekillik koltuğu kapan ve burjuva Vekil imajıyla tanınan İncesu, şehirden ve halktan uzak bir siyaset geliştirmeye devam ediyor.


21:24, 25.08.2024

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500