Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Ulgar, uygar bir kente ne varsa Posof’da da o var

Ulgar, uygar bir kente ne varsa Posof’da da o var

 Fotoğraf


















Posof Belediye  Başkanı Cahit Ulgar yaptıkları bütün faaliyetlerin arkasında Milletvekili Orhan Atalay’ın olduğunu, Onun siyasi gücü sayesinde bir şeyler yaptıklarını dile getirdi.  Ulgar, ‘’Uygar bir kente ne varsa Posof’u muzda da o var. Özelikle tüneller konusunda Atalay’ın çabalarını kimse görmezden gelemez. Bu gün tüneler yatırım programına girmişse bu başarı tamamen Milletvekilimiz Orhan Atalay’a aittir. Milletvekilimiz bir an önce tünellere ilk kazmanın vurulması için  insan üstü bir çaba içerisinde olduğunu biliyoruz. Allah onun eksikliğini vermesin, o dürüst, adaletli ve her kese eşit davranan, başkası gibi şov yapmayan,  mümtaz bir şahsiyettir.’’şeklinde konuştu.
Ulgar, Yüksek Okul için  de tüm hazırlıklarını yapıldığını, bu konuda Rektör Ramazan Korkmaz’ın harekete geçmesini ve YÖK’te izin alıp  bu konuda üstüne düşenleri yerine getirmesini beklediklerini dile getirdi.

ULGAR, ‘’POSOF TÜRKİYENİN SONU DEĞİL, BAŞLANGICIDIR’’
Ardahan’nın Posof İlçesi Belediye Başkanı Cahit Ulgar, Posof un öyle dilendirildiği gibi Türkiye’nin sonu olmadığını belirterek,, aslında tarihi iyi bilenler bilir ki Posof Türkiye’nin başlangıç noktası rolünü her zaman üstlenmiş bir ilçemizdir.
Ardahan’nın Posof  İlçesi Belediye Başkanı Cahit Ulgar, Posof un öyle dilendirildiği gibi Türkiye’nin sonu olmadığını belirterek,, aslında tarihi iyi bilenler bilir ki Posof Türkiye’nin başlangıç noktası rolünü her zaman üstlenmiş bir ilçemizdir.
Ulgar Gazetemize yaptığı açıklamada, ‘’Yıllardır Ilgar Dağına  tünel yapılacak diye diye hep bizi oyaladılar ama Allaha şükür ki yakında tünel yapımına başlanılacaktır, artık inanmayanlarda inandı. Bu tünel bittiğinde artık Posof  Türkiye’nin ortası, merkezi bir konuma gelecektir. Hastanemizin soruları var, ambulans ihtiyacımız var, bunları yakında gidereceğiz. bir vakka durumda sadece bir ambulansımız var. Posof konumu gereği acil bir vaka durumunda sağlık hizmetlerinden yetersiz kalma lüksü yoktur. Zira  bir ambulansın Ardahan’a gidip gelmesi   en az üç saat sürer.’’ Şeklinde konuştu.

Ulgar, özelikle Posof’un göçle beraber unutulmaya yüz tutmuş Seyranlarını yaşatmak için ellerinden gelen gayret gösterceklerini belirti. Zira bu gelenek Türkiye’de sadece Posof’a mahsus bir gelenek olduğunu için çok önemli olduğunu dile getirdi.


23:15, 16.09.2014

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500