Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAŞKAN FARUK DEMİR, BASIN İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN FARUK DEMİR, BASIN İLE BİR ARAYA GELDİ

 Fotoğraf

Başkan Faruk Demir, Basınla bir araya geldi, önemli açıklamalarda bulundu

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir bu gün öğleden sonra Ardahan basınıyla bir araya geldi. Demir dostane geçen sohbet esnasında önemli açıklamalarda bulundu.

Ardahan üniversitesinini tanıtım günleri ile ilgili görüşlerini de beyan eden Demir şunları kaydetti;

“Ardahan Üniversitesinin tanıtım günleri bu günden itibaren başlamıştır. Açılışa sayın Rektör bizide davet etti. Çok memnun oldum. Bu Ardahan’da lise de mezun olan öğrencilerin burayı tercih etmeleri için yapılan bir etkinlik.

Üniversitemizin gerek fiziki yapısı olsun gerekse de akademik kadrosu olsun bence bu iş için yeterlidir.
Eğer öğrencilerimiz okumak istedikleri bölüm bu üniversite de varsa mutlaka burayı tercih etsinler.

Yarından itibaren ailerinde bu tanıtım çerçevesinde kampüsü bir gezsinler. Fakülteleri bir dolaşsınlar isterim. “ şeklinde konuştu.

Başkan Demir Ardahan aynı zamanda bir Turizm ve kültür merkezi olduğunu da ifade ederek şunları söyledi, “ 1 Nisan gününden itibaren el ele verip şehrimizi marka şehir yapmak için tüm paydaşlarımızla yola çıkmış bulunmaktayız. Artık Ardahan hafta sonları çevre ilere gönderen değil, çevre illerden Ardahan’a gelenler olacaktır.

Birkaç gün önce Ankara’daydım. İlimizin milletvekili sayın Prof. Orhan Atalay beyle görüştüm, beklediğim gibi beni çok güzel bir şekilde ağırladı. Sayın Atalay ile ayni duygu ve düşünceleri içerisinde olduğumu bende kendisiyle paylaştım. Şimdi Ardahan’a hizmet zamanı olduğunu ve aynı ortak bir akıla halkımıza hizmeti konuştuk. Görüşmemiz çok verimli geçti. Bizim aktif milletvekilimiz orhan Atalay’ın dışındaki daha önceki milletvekillerinizde ziyaret ettim. “ diyerek b CHP ‘den ihraç edilen Ardahan bağımsız milletvekili Öztürk Yılmaz’ı kastederek şunları söyledi.

“Ancak diğer Ardahan milletvekilini ziyaret etmedim. Zira Ardahan nezdinde yeri olmayan ve Ardahan’a faydası olmayanlara bizimde nezdimizde değeri yoktur.
Ben adaylığımda kendisini aramıştım telefonuma bile çıkmamıştı. Kazandığımdada yine arayıp tebrik bile etmedi. Bu yüzden Ardahan’ın yalnızca bir milletvekili var oda Orhan Atalay. “ dedi

Başkan Faruk Demir aynı zamanda Ardahan Valisi Mustafa Masatlı ile de çok uyumlu bir şekilde çalışacaklarını ifade ederek , Vali Masatlı ‘yı da ziyaret edeceklerini belirtti. Askeriyeden belediye ye geçen tarihi binaları turizme katacaklarını ve Azize’ye kışlası projesi bittiğinde oraların Ardahan’ın merkezi olacağını ifade etti. Haber; Mehmet Avşar/ Ardahan postası


22:19, 16.04.2019


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500