Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » AK PARTİ MERKEZ İLÇE SEÇİMİ YAPILDI; YENİ BAŞKAN FIRAT AVŞAR

AK PARTİ MERKEZ İLÇE SEÇİMİ YAPILDI; YENİ BAŞKAN FIRAT AVŞAR

 Fotoğraf

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı 6. Olağan Kongresi büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Ardahan Gençlik Merkezi salonunda tek adayla gidilen kongreye ilk olarak mevcut AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fahrettin Görmüş bir konuşma yaptı, Görmüş,  ‘’ görevi Genel merkezimiz tarafında aday gösterilen kardeşim Fırat Avşar’a gönül rahatlığıyla devrediyorum. O da benden sonra bu bayrağı layıkıyla taşıyacağına inanıyorum. Bundan sonrada partime hizmet etmeye devam edeceğim’ ’diyerek sözlerini tamamladı. Belediye Başkanı Faruk Köksoy, AK Parti İL Başkanı Yunus Baydar, AK Parti Milletvekili Orhan Atalay ve Genel Başkan yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın konuşmaları ardında oylamaya geçildi tek aday olarak gösterilen Fırat Avşar  tüm delegenin oyunu alarak Merkez İlçe başkanlığa seçildi.

   Büyük bir katılımın olduğu 6. Olağan Kongreye AK Parti Genel Başkan yarıdımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, İl Genel Meclis Başkanı Tavittin Coşkun, Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar,  AK Parti Kadın Kolları Başkanı Leyla Kargı, AK Parti Posof İlçe Başkanı Songül Öner, AK Parti Damal İlçe Başkanı Nevriye Derdiyok, AK Parti Hanak İlçe Başkanı Tanju Kilit, İl ve ilçe Teşkilat yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    Saat 13:00 de başlayan 6. Olağan Kongrede yeteri çoğunluğun sağlanmasının ardından divan üyeleri oy çokluğu ile seçildi. Divan üyelerinin seçilmesinin ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Akabinde sırasıyla AK Parti Merkez İlçe eski Başkanı Fahrettin Görmüş, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz konuşma yaptı.
     Konuşmaların ardından tek aday olan FIRAT AVŞAR AK Parti Merkez  İlçe Başkanlığına  tüm delegelerin oyunu alarak  AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına seçildi.
                                    MEHMET AVŞAR


06:54, 30.09.2017

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500