Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Milletvekili İncesu, Çamlıçatak Köyüne Alt Geçit Yapılmasını Talep Etti

Milletvekili İncesu, Çamlıçatak Köyüne Alt Geçit Yapılmasını Talep Etti

 Fotoğraf

Milletvekili İncesu, Çamlıçatak Köyüne Alt Geçit Yapılmasını Talep Etti
Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, Çamlıçatak köyünde yaşanan trafik sorunlarına dikkat çekerek, köylülerin can ve mal güvenliğini tehdit eden durumlara karşı alt geçit yapılması çağrısında bulundu.

Ardahan Milletvekili İncesu, Çamlıçatak köyünde yaşanan trafik sorunlarına dikkat çekerek, köylülerin can ve mal güvenliğini tehdit eden durumlara karşı alt geçit yapılması çağrısında bulundu. Milletvekili Özgür Erdem İncesu, ulaşımla ilgili yaşanan sorunları daha önce de meclise taşıyarak, çeşitli bakanlıklara soru önergeleri vermişti. Bu kez, Çamlıçatak köyündeki yoğun trafik nedeniyle köylülerin karşılaştığı riskleri gündeme getirdi.

Milletvekili İncesu, köydeki trafik yoğunluğunun tehlikeli boyutlara ulaştığını belirterek, "Ardahan Merkez’de bulunan Çamlıçatak köyünden birçok ilçemize ulaşımın ana yolları geçmekte ve trafik oldukça yoğun. Özellikle okula giden çocuklarımız her gün büyük tehlikeler atlatıyor. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan köylülerimiz de hayvanlarını bu yoldan geçirmek zorunda kalıyor ve onlar da ciddi riskler yaşıyor," dedi.

Milletvekili İncesu, ayrıca geçtiğimiz hafta Çıldır ilçesi Aşık Şenlik Tünel kavşağında meydana gelen ve ölümle sonuçlanan trafik kazasını hatırlatarak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bu sorunun çözümü için soru önergesi verdi


06:54, 02.10.2024


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500