Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Kars’ta çıkan yangın korkutu

Kars’ta çıkan yangın korkutu


 
 
Kars’ta çıkan yangın korkutu

Kars merkez Faik Bey Caddesi’nde çok katlı bir otelde çıkan yangında can pazarı yaşandı, aralarında yabancı uyruklularında bulunduğu 8 kişi itfaiye erleri tarafından kurtarıldı.

Mehmet Avşar

Kars’ın en işlek caddelerinde Faik Bey caddesinde ilk belirlemelere göre elektrik kontağında çıktığı anlaşılan yangında can pazarı yaşandı. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri sayesinde kontrol altına alınan angında mahsur kalan 8  kişi de itfaiye erleri tarafından kurtarıldı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Harakani Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

VALİLİKTE AÇIKLAMA
Olayla ilgili Kars Valiliği bir açıklama yayınlayarak şu ifadeleri kullandı;
“İlimiz Faikbey Caddesi’nde faaliyet gösteren bir otelde ilk belirlemelere göre elektrik kontağından çıktığı değerlendirilen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile tamamen kontrol altına alınmış olup soğutma, temizlik ve hasar tespit çalışmaları devam etmektedir.
 
Yangından etkilenen şahıslar, tedbir amaçlı olarak Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Harakani Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alınmışlardır.  
 
Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” denildi. 


20:30, 27.09.2024


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500