Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Ardahan’da Avrupa Spor Haftası Coşkuyla Kutlandı

Ardahan’da Avrupa Spor Haftası Coşkuyla Kutlandı

Ardahan’da Avrupa Spor Haftası Coşkuyla Kutlandı


Türkiye’nin 81 ilinde ve Avrupa’da eş zamanlı olarak düzenlenen Avrupa Spor Haftası, Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından coşkuyla kutlandı.

Mehmet Avşar


Ardahan’da geniş katılımla gerçekleştirilen Avrupa Spor Haftası etkinlikleri, 80. Yıl Şehir Stadı, Cumhuriyet Spor Lisesi Spor Salonu, Çamlıçatak Ormanı ve Kazım Karabekir Paşa Spor Salonu’nda yapıldı. Ayrıca, doğa yürüyüşü etkinlikleri de düzenlenerek, katılımcılara doğanın tadını çıkarma fırsatı sunuldu.

Spor Branşlarında Renkli Etkinlikler

Masa tenisi, futbol, voleybol ve badminton gibi çeşitli spor branşlarında düzenlenen etkinliklerde katılımcılar hem rekabetin hem de sporun keyfini çıkardı. Bu etkinliklerle sporun yaygınlaştırılması ve sağlıklı yaşamın önemi bir kez daha vurgulandı.

Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir, etkinliklerin önemiyle ilgili yaptığı açıklamada, etkinliklerin Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek ’in destekleriyle devam ettiğine vurgu yaparak şunları söyledi, “Hareketli bir yaşam tarzını benimsemek ve sporu tabana yaymak adına düzenlediğimiz bu etkinlikler, toplumumuzda spor bilincinin artmasına katkı sağlıyor. Gençlerimiz ve ilimiz sporu için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Tüm Ardahan halkını spor yapmaya ve sağlıklı bir yaşam sürmeye davet ediyoruz,” ifadelerini kullandı.


Etkinlikler, özellikle gençlerin yoğun katılımıyla dikkat çekti. Spor salonları ve sahalar gün boyunca müsabakalar ve antrenmanlarla dolup taştı.

Bundan sonra da Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bu tür etkinliklerle spora olan ilginin artırılmasını ve fiziksel aktivitelerin yaygınlaştırılması hedefleniyor.

Avrupa Spor Haftası, toplumda spor bilincini geliştirmek, fiziksel aktiviteyi artırmak ve sporu geniş kitlelere yaymak amacıyla düzenleniyor. Bu yıl da Ardahan’da renkli ve hareketli bir atmosferde geçen etkinlikler, katılımcılara unutulmaz bir spor deneyimi sundu.


20:22, 27.09.2024


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500