Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Ardahan ‘da İpek Mobilya Açıldı

Ardahan ‘da İpek Mobilya Açıldı

 Fotoğraf

Ardahan ‘da İpek Mobilya Açıldı

Uzun yıllardır Ardahan’da Tekstil ve gıda sektörü üzerinde önemli işlere imza atan Ardahanlı genç iş insanı Yaşar ve Kayahan Avşar ipek mobilya adı altında aşmış olduğu mağaza müşteri akınına uğradı.

Mehmet Avşar/ SABAH

Ardahan’ da tüketicileri fiyat uygunluğu ve kaliteyle buluşturan genç iş insanları Yaşar ve Kayahan Avşar, lKaragöl mahallesi Kocamustafapaşa caddesi
Aras kargo yanında açmış oldukları İpek Mobilya Mağazası hakkında gazetemize yaptıkları açıklamada şunları söylediler” Yıllardır Ardahan‘da esnaflık yapıyoruz ve bir çok gencimize istihdam sağladık, mobilya sektöründe de geçmişte olduğu gibi yaptığımız işlerin nasıl anlımızın akıyla insanlarımıza nasıl hizmet ettiysek, mobilya sektöründe de aynı kaliteyi sunmayı amaçlıyoruz. amacımız çok para kazanmak değil, çok düşük kar marjınıyla kaliteli ve markalı ürünleri ipek mobilya çatısı altında buluşularak halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bizim hedefimiz budur. Türkiye’nin öncü imalatçılarıyla yaptığımız bağlantılar sayesinde hemşerilerimizin artık Kars, Erzurum ve Trabzon gibi büyük ilere gitmesine gerek yok. Aradıkları tüm ürünleri ipek mobilya farkıyla alma imkanına sahipler. Büyük ilerde bile  bulunmayan ucuzluk ve kaliteyi Ardahanımıza getirdik.

Ev eşyalarından, koltuk takımları, masalar, Ütü masaları, büro mobilyaları, çekyatlar ve tüm ev eşya ve gereçleri mağazamızda çok uygun fiyatlarda ve kaliteli malzemelerle yapılmış ürünler olarak kendi araçlarımızla kapıya kadar teslim ediyoruz. Ödemede kolaylıklar göstererek isteyen müşterilerimize kredi kartına taksit de yapıyoruz.

Kıymetli müşterilerimize bugüne kadar olduğu gibi bugün de bize verdikleri güven ve destek için gazetemizin aracılığıyla teşekkürlerimizi ayrıca sunmak istiyoruz. “ diye konuştular. 


08:31, 02.09.2024

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500