Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Vali Hayrettin Çiçek ‘i makamında ziyaret etti

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Vali Hayrettin Çiçek ‘i makamında ziyaret etti

 Fotoğraf

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Vali Hayrettin Çiçek ‘i makamında ziyaret etti

Bölge ilerine ziyaretler gerçekleştiren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’i makamında ziyaret etti.

Mehmet Avşar

Beraberindeki heyet ile birlikte bir dizi görüşmeler için Ardahan ‘a gelen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Vali Hayrettin Çiçek ‘i makamında ziyaret etti. Hisarcıklıoğlu ile Vali Hayrettin Çiçek ilin ticaret potansiyeli ve ekonomisi hakkında sohbet gerçekleştirdi.

Vali Çiçek ve Hisarcıklıoğlu daha sonra Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde kurulan Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdiler. Programda ayrıca 40. yılını tamamlayan ticaret erbaplarına Vali Hayrettin Çiçek ve Hisarcıklıoğlu tarafından plaketleri takdim edildi.

Buradaki programında ardından Ardahan Şehit Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde TOBB desteği ile uygulanan “Peynir Okulu” projesi kapsamında hizmete alınan yöresel peynirlerin üretileceği gıda atölyesin açılışı gerçekleştirildi.


13:07, 16.08.2024


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500