Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ATALAY VE BAYDAR PERŞEMBE PAZARINDA VATANDAŞLARI DİNLEDİLER

ATALAY VE BAYDAR PERŞEMBE PAZARINDA VATANDAŞLARI DİNLEDİLER

 Fotoğraf

Ardahan ilinin her karış toprağınının en küçük hücresine kadar ulaşan Ardahan’nın  Ak Partili milletvekili adayları Orhan Atalay ve Yunus Baydar Aradahan’ın perşembe pazarın da ihmal etmediler. Esnafın ve vatandaşlarını dertlerini ve sıkıntılarını dinlediler.  özelikle milletvekili Orhan Atalayın bir kişiyi dakkikalarca dinlemesi dikkatlerden kaçmadı.

Kapalı Halk Pazarı esnafını ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Adayları, Pazar esnafının sıkıntılarını dinledi.Ak Parti Ardahan Milletvekili Adayları Orhan Atalay ile Yunus Baydar kapalı halk Pazarı esnafı ve vatandaşları ziyaret etti. Pazar esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili adayları Pazar esnafıyla sohbet edip esnafın dertlerini dinledi.Seçim startının verilmesi ile ilçe ve köylerde vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten, Orhan Atalay ve Yunus Baydar " Ziyaretlerimizde gördük ki, AK Parti halkın gönlünde bir yer etmiş. Bizlere büyük teveccüh, ilgi ve alaka gösteren, esnaflarımıza, tüccarlarımıza ve tüm Ardahan halkına teşekkür ediyoruz. Onlar bizlere destek vermeye devam ettikleri sürece, bizlerde Türkiye’nin ve Ardahan’ın önünü açmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Çalışmamız ve hizmetimiz tüm vatandaşlarımız için olacak."


02:02, 02.05.2015


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500