Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » SEVDASI VE KAVGASI HALKINDAN YANA OLAN BİR VEKİL FARKI!

SEVDASI VE KAVGASI HALKINDAN YANA OLAN BİR VEKİL FARKI!

Prof. Dr. Orhan Atalay gündemdeki sorulara verdiği cevapta; İşte o kültürel birikimin sahibi olması ile '' İNSANI ONURLU YAPAN İNSANIN DURUŞUDUR!'' dediği duruşu ve ötekilerle arasındaki farkı ve mütavazi oluşunu da ortaya koyarak inandığı değerleri ile yollara düşmüş, ''BENİM SEVDAM ARDAHANDIR!'' Ve ''SEVDASI OLMAYANIN KAVGASI OLMAZ!::'' DİYE ÖZETLEDİĞİMİZ Beyni, düşleri saf bir olguyla pırıl pırıl bir ak vekil halkı için barıştan yana zorlu yürüyüşünü sürdürüyor.
Hızına ulaşamadığımız Prof. Dr. Orhan Atalay sabah namazını kılar kılmaz köylerin yolunu tutarak dostlarını ziyaret etmek için köy yollarını tutuyor. Kendisini Ardahan ve halktan,Barıştan yana olan sevdasını gösterişten uzak da tutarak düşüncelerinin izini sürdürüyor. Akşamdan proğramını aldığımız Atalay'ın hızına yetişene aşk olsun.
Can Yücelin Deniz Gezmiş için yazdığı şiir misali;
''sana acıyorsam anam avradım olsun
Ama sana aşk olsun çocuk.. aşk olsun!''
Dürüst oluşun ve serhat şehrimiz için yaptığın bu yürüyüş mutlaka gelecek çocuklarımız da anlam bulacaktır. Zaten bir bilim adamına yakışan da budur: asla düşlerinden ve umutlarından vazgeçmeden yürümektir.

Şanlıbey Alabay


05:18, 24.04.2015


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500