Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Görmüş, ‘’Adaylığım Adahan için ‘’

Görmüş, ‘’Adaylığım Adahan için ‘’

 Fotoğraf

                                                                                                                                                                                          

‘’Tüneller, tren yolu, hayvancılık ve daha sonra  da havaalanı Ardahan’ın olmasa olmazı’’ Bu sözler Ardahan Merkez ilçe başkanı Fahrettin Görmüşe ait.

Yakın bir zamanda tüm Türkiyede olduğu gibi, Ardahan’da da AK Parti il ve ilçe seçimleri  yapılacak.   Atamayla gelen, Ardahan ilçe başkanı Fahrettin görmüş, yine merkezinde desteğiyle aday. AK Parti il Başkanı Yunus Baydar’ın da destek verdiği görmüşün seçimi kazanmasına kesin gözle bakılıyor.

Görmüş Ardahan’da dürüstlüğü ve çalışkanlığıyla tanınan aynı zamanda Ardahan’ın en eski esnafların dan biri. Görmüşün Ardahan ile ilgili hayalleri ve elle tutulur ayakları yere basan güzel projeleri var.
Zira görmüş halkla iç içe yaşayan halktan biri.

Sıkıntıları ve çözümlerini halkla birlikte istişare edebilen bir siyasetçi. Tüneler, tren yolu, yerli sanayimiz hayvancılık alanında gelişmelerin yakın bir zamanda meyvelerini vermeye başlayacağını kaydeden görmüş, ‘’Bunlar bizim olmasa olmazımız.

Tüneler, hayvancılık ve tren yolu hükümetimizin programındadır. Bunlar olmasa Ardahan bir kat daha geriye gider, stratejik  konumu bakımında  önemli  olan Ardahan’ımızın geriye gidişi, Türki yeninde gerilemesi demektir.
Bu bakımda bütün bu projeler hükümetimizin önemle üstünde durduğu projelerdir.

Bunlar hayata geçtiği vakit, kimse Ardahan’ı tutamaz, Ardahan’ımız hızlı bir ivme ile yoluna devam edecektir.  Sn. Milletvekilimiz Prof.Dr. Orhan Atalay da, İl Başkanımız  Sn. Yunus Baydar da  bu konuların takipçileri her ikisi de Ardahanımızın gururu, birer siyaset adamı. ’’ şeklinde konuştu.

Görmüş, kişisel hiçbir beklenti içerisinde olmadığını, kendisine delegelerin de destek vermesi durumunda bu kutsi yolculukta, Ardahan halkına hizmet etmekten onur duyacağının,   sözlerini ekledi..


11:20, 21.09.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500