Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Kahya, ‘’Ülkemizi artık halkımızın bağrından çıkan çocuklar yönetiyor’’

Kahya, ‘’Ülkemizi artık halkımızın bağrından çıkan çocuklar yönetiyor’’

 Fotoğraf

Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Kahya,  Ahmet Davutoğlunun Başbakanlığa,  Recep T. Erdoğanın da Cumhurbaşkanlığa seçilmesiyle ilgili gazetemiz Doğu Güneşi muhabirine önemli açıklamalardan  bulundu.

Kahya yaptığı açıklamada şınları söyledi;

‘’Konya Milletvekili AK Parti Genel Başkanı Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Başbakanlığında kurulan 62. Hükümetimizin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileriz.

Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve bakanlarımızın elbirliği ile ülkemizi Yeni Türkiye hedefine taşıyacağına inancımız tamdır. Bu bağlamda Ardahan’ımızın da iktidarın akılcı politikaları ile gelişmiş İl’ler arasındaki yerini alacağına inanıyoruz. Artık köy çocuklarının iktidarı devraldığı dönemleri yaşıyoruz. 
AK Parti iktidara geldiği günden beri bin bir zorluklarla okuyan köy çocuklarının bu gün hiç bir zaman olmadığı kadar ülke yönetiminde söz sahibidirler.
‘’Bunlar Ülkeyi yönetemezler, bundan muhtar bile olamaz’ diyerek anadolu çocuğuna tepeden bakanlar tarihin karanlık sayfalarına gömülürken, Doğu güneşi gibi parlayan Anadolunun bağrında yeşeren, namuslu, onurlu, halk çocukları bu gün kendi ülkelerini ele - güne muhtaç etmeden en iyi şekilde yönetmekteler.
Hiç bir kirli oyuna gelmeden birlik ve beraberlik içinde çözüm süreci başta olmak üzere ülkemizi ileriye taşıma gayreti içinde olmaları bizi ayrıca sevindirmektedir. Ahmet Davutoğlu’nun Başbakanlığı da, Recet T. Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığıda ülkemizin ve halkımızın geleceği bakımında önemli gelişmelerdir.

Adında halk kelimesi bulunan bir partinin halktan nasıl koptuğunu üzüntüyle izliyoruz. Halkın yarısından çoğunun oyuna mazhar olmuş bir Cumhurbaşkanın yemin törenine katılmamasını esefle kınamktayız, hele Anayasa kitapçığının fırlatılması eski Türkiyeden kalan kirli bir davranıştan başka bir şey değildir.’’

Kahya, Ardahandaki tüm sivil toplum temsilcileriyele görüşeceklerini belirterek, bir heyet oluşturacaklarını ve Ankaraya  bu heyet ile bir çıkarma yaparak hem yeni hükümette hayırlı olsuna gideceklerini, hem de başta tüneller olmak üzere, sınır ticareti, havaalanı, tıren yolu istasyonu, hayvancılık ile ilgili beklentilerini ileteceklerini dile getirdi


               Bu Haberi 1764 Kişi Okudu


21:11, 29.08.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500