Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » VALİ AZİZOĞLU ARDAHAN BASINI İLE BİR ARAYA GELDİ

VALİ AZİZOĞLU ARDAHAN BASINI İLE BİR ARAYA GELDİ

 Fotoğraf

Vali Seyfettin Azizoğlu, ilde görev yapan ulusal ve yerel basın organlarının temsilcileriyle tarihi Kongre binasında bir araya geldi.

Valiler Kararnamesi ile Bartın Valiliğine atanan Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Kongre Binası’nda bir araya geldiği basın mensuplarıyla sohbet ederek, 2 yıllık görev süresi içerisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ardahan’ı kendi memleketi olarak gördüğünü ve bu bilinçle daha fazla çalışma gayreti gösterdiğini söyleyen Vali Azizoğlu, “Ardahan, Türkiye’nin olduğu kadar dünyanın da en stratejik bölgesi arasındadır. Üç adet boru hattının geçtiği, tünellerin yapıldığı, yeni yapılan yolları, iki önemli hudut kapısıyla, bir demir yolu hattı ile Ardahan, şuanda Türkiye’nin en stratejik illerinin başında geliyor. Bu sebeple giderken de aynı şeyi söylüyorum. Ardahan, Ardahanlıların dahi fark etmediği derece de önemli bir yerdir. Böyle önemli bir il de görev yapmak benim için büyük onur ve gurur kaynağıdır. Buradan ayrılırken biraz hüzünlü ayrılıyorum. Çünkü burası benim memleketimdi. Memleketten ayrılmak biraz hüzünlü oluyor” dedi.

Ardahan’da basın mensuplarının ilin gelişimi anlamında üzerlerine düşen görevleri yaptıklarını belirten Vali Azizoğlu daha sonra şunları söyledi; “Ardahan’da ki görevim boyunca yakından gördüm ki,  Ardahan basını ilin gelişmesini canı gönülden istiyor ve elinden geleni en iyi şekilde yapmaya özen gösteriyor. İki yıllık süre zarfından bütün basın mensuplarımızla iyi diyaloglarımız oldu. Hiçbir zaman sorun yaşamadık. Çünkü hepimizin ortak bir gayesi vardı. O gaye sadece ve sadece Ardahan’dı. Hepimiz Ardahan’ın geleceği için çalıştık. Bundan sonra da Ardahanlı gazetecilerin Ardahan için önemli olan projeleri her ortamda dile getirerek, elde edene kadar üzerinde duracaklarına inanıyorum.”

Toplantı da Ardahan’da iki yıl süre zarfından yapılan çalışmaları da özetleyen Vali Azizoğlu, teker teker görüştüğü basın mensuplarından helallik istedi.


13:39, 04.06.2014

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500