Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Taies Farzan Ardahan'da

Taies Farzan Ardahan'da

 Fotoğraf


Ardahan’ın Damal ilçesi nüfusuna kayıtlı yönetmen Erdal Rahmi Hanay’ın yönettiği ‘ Pia’ adlı sinema filmin çekimleri Damal, Hanak, Çıldır İlçelerinde çekilmeye başlandı.
İntihar eden karısına mezar arayan bir adamın hikayesini konu alan filmin  başrol oyuncusu İran uyruklu bir yıldız olan Taies Farzan, diğer oyuncular ise Ali Sultan Dede, Oktay Çağla ve cemal hünal.
Bilindiği üzere,  bu oyunculardan İranlı oyuncu Taies Farzan, ismi daha önce ünlü Gazeteci Can  Dümdarla yaşadıkları yasak aşk yüzünde ulusal basın yer almıştı.
Gazeteci Can Dündar ile İranlı oyuncu Taies Farzan arasındaki aşk, Bebek'te Su Samuru adlıdeniz takside öpüşürken fotoğraflarının çekilmesiyle ortaya çıkmıştı.
18 yıldır evli olan Dündar ile Farzan'ın birlikteliğinin 21 Mart'ta katıldıkları "Kürşat Başarla" adlı televizyon programında başladığı yönünde iddialar ortaya atılmıştı.
Ancak bu aşk geçen sene temmuz ayında başladığı yönde haberler çıktı.. Program, aşkın başlamasına aracı olduğu dile getirildi. Taies Farzan, Kürşat Başar'ın programında tanıştığı Can Dündar'a âşık olmuş.
Farzan arkadaşlarının "Evli adamdan sana yâr olmaz" telkinlerine rağmen Dündar'a aşkını itiraf etmenin yollarını aradı. En sonunda da Erdal Şahin'in "Ne Yazar" adlı albümünde yer alan "Hep Sen Varsın" adlı şarkıyı seslendirerek postayla Can Dündar'a gönderdi.

İŞTE O ŞARKININ SÖZLERİ
Gözlerinde yaş olsam
Silmesen de olur
Kalbinde düğüm olsam
Çözmesen de olur
Dizlerinde uyusam
Bilmesen de olur
Seni sevdiğimi bilmesen de olur
Aldığım her nefeste
Kokladığım çiçekte
Her gece düşlerimde
Sen varsın
Çok uzaklarda yaşasam
Gelmesen de olur
Gelsen de yine
Kapımı çalmasan da olur
Kalbimdesin o yeter
Bilmesen de olur
Seni sevdiğimi bilmesen de olur


21:38, 13.05.2014

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500