Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BÖYLE SORUYA, BÖYLE CEVAP

BÖYLE SORUYA, BÖYLE CEVAP

 Fotoğraf

Ardahan AK Parti Milletvekili Orhan Atalay Belediye Başkanı Faruk Köksoy, seçim sonrası Ardahan halkına teşekkür bağlamında  geçtiğimiz Cuma günü esnaf ve vatandaş ziyaretindeydi.
Bir vatandaşın Atalay’a ‘neden Ardahan’a havaalanı istemiyorsunuz’ sorusuna verdiği cevap, sorulan soru kadar ilginçti.
Atalay, ‘’sen seneden kaç sefer uçağa biniyorsun’’ vatandaş biraz düşündükten ssonra, bir veye iki cevabını verdi. Atalay ise,  ‘’Gördün mü bak, sen yılda en fazla iki kez seyahat edebiliyorsun, ben ise iki günde bir Ardahan’a gelip, gidiyorum. Ben istemezmiyim Kars yerine direk Ardahan’da ineyim. Bunu hiç bir mantık kabul etmez, biz Ardahan için deyim yerinde ise seferber olmuşuz. AK Parti hükümeti Ardahan için bir şans, biz bu şansı en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Havaalanından tut, hayvancılığa, tünellere varana dek ve yeni açılacak sınır kapısıda buna dahil olmak üzere dört bir koldan Ardahan’ın geleceğini inşa ediyoruz.’’ diye belirti.
Esnaflarla tek tek görüşen Ak Parti  Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay,Ak parti  Ardahan Belediye Başkanı   Faruk Köksoy, ve beraberindeki heyet, hem esnafların beklentilerini dinledi, hem de Ardahan'da yeni dönemde yapılacak olan projeleri anlattı. 


10:50, 04.05.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500