Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » KÖKSOY'DAN ARDAHAN HALKINA TEŞEKKÜR MESAJI

KÖKSOY'DAN ARDAHAN HALKINA TEŞEKKÜR MESAJI

 Fotoğraf

İkinci kez Ardahan AK Parti  Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Belediye Başkanı Faruk köksoy, gazetemizin aracılığıyla  Ardahan halkına bir teşekkür konuşması yaptı.
Köksoy, gazetemizin sahibi Mehmet  Avşar’ın kendisine yapılan hayırlı olsun ziyaretinde, ayrıca  duyduğu bir memnuniyetini dile getirerek, bu vesileyle tüm Ardahan halkına kendisine oy veren, vermeyen herkese teşekkürlerini sundu.
Köksoy, ‘biz halkımıza hizmetçi olmak için yola çıktık. Halkımız bizi bu ulvi göreve bir kez daha layık gördüğü için bir kere daha teşekkürlerimi, sevgilerimi, saygılarımı sunmak isterim. Kavgasız, seviyeli, huzur içinde bir seçim oldu. Bu bağlamda emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bu seçimlerde yarıştığım,  muhalefet parti temsilcilerin seviyeli politikalarından dolayı onlara da teşekkürlerimi bir borç bilirim.’’
Köksoy, kendisini ziyarete gelen minik bir kız çocuğunu uzun süre kucağına alıp sevdi. İkili  keyifli  bir sohbette tutuşarak  orada bulunan herkesi gülme krizine soktular.


11:45, 05.04.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500