Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Cumhurbaşkanı'nın da kayıtlarını açıklayacaklar

Cumhurbaşkanı'nın da kayıtlarını açıklayacaklar

 Fotoğraf

Başbakan Erdoğan Hatay'da halka hitap etti.

Reyhanlı'daki saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Türkiye içindeki ve dışındaki sorumluları bulundu ve hesapları soruldu ve soruluyor. Bizi üzen bir şey daha var orada. Hatay'dan birilerinin bu hain saldırıya destek vermesi bizi derinden üzdü. Kendi ülkesine karşı haince saldırıya karışması bizi derinden sarstı.

CHP'ye seslendik, saldırıya karışanlara karşı tavır almasını istedik. Ama onlar Esed'e karşı tavır almadılar.

Şu anda Cumhurbaşkanıyla ilgili açıklama yapmıyorlar. Niye, 'şimdi zaten Başbakan ile uğraşıyorum bir de onunla niye uğraşayım' diye düşünüyorlar. Ama şu anda verileri depolamışlar. Vakti saati gelirse onu da açıklayacaklar.

Başbakanla ilgili de şu anda açıklayabildikleri kadar açıklıyorlar ama benim abdestimden şüphem yok ki namazımdan şüphem olsun. Bunlar montajcı, bunlar dublajcı, bunlar sahtekar, bunlar haşhaşi, çete, çete, örgüt. Bunların terör örgütünden hiçbir farkı yok.

Kendi nefsini bilmeyen kişi alim olmaz. En yakın arkadaşının bu Pensilvanya'daki zat hakkında söylediklerini dinlediniz, değil mi? 'Yanına gittiğimizde bizimle ilgili şeyler konuşuyordu. Çok enteresan. Bunu keramet zannediyorduk. Meğer telefonlarımızı dinliyormuş.' Ya insanların özel hayatlarını dinleyenlerden alim olur mu?


22:03, 22.03.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500