Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » AK PARTİ = ANADOLU HALKI

AK PARTİ = ANADOLU HALKI






R. T. Erdoğan’ın kurmuş olduğu AK Parti, neden bu kadar büyüdü, gökyüzünde bir yıldız gibi parlamasının sebebi neydi?
Parladığı günden beri birileri ha bire söndürmeye yönelik başvurmadık taktik bırakmadılar. Nedeni ise, 1928’den beri süre gelen  yerleşik kapitalist düzenin tekerleğine çomak sokan AK Partinin başındaki adam. Bu adam sesiz sedasız 2. İstiklal harbini başlatmıştı. 1071’de olduğu gibi, 1918’de olduğu gibi Kürtlere kardeşim dedi mücadeleyi onlarla beraber başlattı çünkü bu durumun eşyanın tabiatına uygun olduğunu biliyordu. Tarihin gerçekleri bize artık şunu hep gösterdi, dünya Türklerle, Kürtlerin ittifakında korkmaktadır.
Zira bu iki millet ne zaman ki tek millet olmaya karar verdiyseler, zalimlerin kabusu, mazlumların umudu olmuşturlar. Onlar ki büyük Osmanlı imparatorluğunu ve de Türkiye Cumhuriyetini bu kardeşlik ruhuyla kurdular. Ancak cumhuriyetin kuruluşundan sonra devleti ele geçiren  zengin ve eğitimli küçük bir gurup, devlete egemen olmaya başladılar. Devlet hep onların ellerindeydi. Herkesten çok vatansever, her kesten çok milliyetçi göründüler. En büyük kozları ise Türk, Kürt düşmanlığını yaratıp o kardeşlik ruhunu öldürmekti. Başta CHP olmak üzere diğer düzen partileri bu değirmenin çarkına hep su taşımıştır. Türk –Kürt düşmanlığını körüklemek için akıl almaz politikalar güttüler. Ta ki   AK Parti hükümeti kurulana kadar. Büyük bir halk desteğini arkasına alan R. T. Erdoğan, artık sıradan bir başbakan değil, bütün Anadolu halkının kurtarıcısı konumundaydı. Üstelik bununla kalmayıp dünyanın neresinde bir mazlum halk varsa imdadına yetişmiştir.
İşte bu tehlikeli lider, küresel kapitalizmin korkulu rüyası oldu. Kapitalizm içerdeki destekçileriyle beraber Başbakan Erdoğan’ı yok etmek için bir sürü yol denediler. Ancak taktir Allahın, Erdoğan dimdik ayakta hükümetinin başında çünkü Anadolu halkının duaları onunla..
Türklerle, Kürtler et ile tırnak gibidirler, Erdoğan bunu bilen büyük bir lider çünkü etle tırnak bitişik olmadı mı o elle hiçbir iş yapamasın.

                                                   Bu Haberi 985 Kişi Okudu


21:44, 09.02.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500