Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » TÜRKOĞLU; DSP'YE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

TÜRKOĞLU; DSP'YE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

 Fotoğraf

DSP Ardahan Belediye Başkanı Ömer Türkoğlu, çalışma ofisinde düzenlediği toplantıda, partisine yeni katılımları ve  adaylığı hakkında değerlendirmelerden bulundu.

Türkoğlu, kura restuorant işletmecisi genç iş adamı Uğur Daşdemir’in, DSP’den Belediye meclis üyeliği  için aday olduğunu belirterek,  Daşdemir için Ardahan'da sevilen ve başarılı bir  esnaf  olduğunu söyledi.
Türkoğlu konuşmasının devamında şunları söyledi, ‘’bu yolla beraber çıktığımız arkadaşlarımızla çok ciddi işlere imza atacağımıza inanıyorum.  Arkadaşlarım ve ben bizler halk adamıyız, eğer seçilirsem kesinlikle mahallemi, komşularımı ve evimi bırakıp, Belediye Başkanları için tahsis edilen konuta geçmeyeceğim. Orayı bakıma muhtaç yaşlılara ve çalışan anneler için çocuklarını bırakabilecekleri modern bir çocuk kreşi haline getirip bundan sonrada  seçilen bütün Belediye Başkanlarında aynı yolu takip etmelerini sağlayacağım. Ücretsiz bir şekilde hizmet verecek olan bu kurumun finansmanı Belediyenin sosyal  yardımlaşma vakfında sağlayacağız’’ diye ifadelerden bulundu.

Türkoğlu halkın içinde çıktıklarını, seçildikleri taktirde yine halkın içinde olacaklarını vurgulayarak, bu halkın iradesine bundan sonra hiç kimsenin ipotek koyamayacağını belirterek ,''Ardahan la hiçbir bağı olmayanların artık Ardahan’ı temsil etmeyeceklerini söyledi. Ardahan'ı seven Ardahanda yatırımları olanlardır. Ardahanda yaşamayı şeçenler Ardahanı yaşatır. Çantasını alıp gelenler değil, o,  koltuk peşinde koşanlar 31 martta cevabını sandıktan alacaklar''dedi.


16:03, 22.01.2014

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500