Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Azizoğlu 2013 yılın değerlendirmesini yaptı

Azizoğlu 2013 yılın değerlendirmesini yaptı

 Fotoğraf

    Vali Seyfettin Azizoğlu, ilde görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek, 2013 yılını değerlendirdi. Ardahan’da 2013 yılı içerisinde 302 projenin gerçekleştiğini söyleyen Vali Azizoğlu, ‘işi hızlı yapacağız’ sloganı ile yola çıktıklarını belirterek,  “Kamu kurumlarımızla, sivil toplum örgütlerimiz ve basınımızla birlikte bu uyumlu çalışmalarımızla göreceksiniz Ardahan’ımız birkaç yıl içerisinde uçuşa geçecektir.” dedi.

        2013 yılında ki kamu yatırımları ile turizm, tarım, eğitim ve sağlık alanlarında ilde yapılan yeniliklerin durumunu gazetecilerle paylaşan Vali Azizoğlu, Ardahan’ın büyüyerek gelişen bir kent olduğunu söyledi. 2013 yılının Ardahan için verimli geçtiğine işaret eden Vali Azizoğlu, kamu yatırımlarının 2013 yılı içerisinde maksimum seviyede ilerlediğini, 2014 yılında yapılacak olan bir çok yatırımın ise proje çalışmasının yapıldığını belirtti.

        Ardahan’da basın mensuplarının Ardahan’ın geleceğine ilişkin güzel işlere imza attıklarını anlatan Vali Azizoğlu, “Ardahan’da kamu görevlileri, sivil toplum örgütleri ve basın mensuplarımızla birlikte Ardahan’ımızı daha da geliştirmek için çalışıyoruz. Bu anlamda herkesin iyi niyeti bizi daha da teşvik etmektedir. Kamu kurumlarımızla, sivil toplum örgütlerimiz ve basınımızla birlikte bu uyumlu çalışmalarımızla göreceksiniz Ardahan’ımız birkaç yıl içerisinde uçuşa geçecektir.” dedi.

        Ardahan’da görev yaparken ‘işi hızlı yapacağız’ diye bir slogan geliştirdik diyen Vali Azizoğlu, “İşi hızlı yapacağız diye yola çıktık. İşi hızlı yapacağız ve mevsiminde işlerimizi bitireceğiz. Mevsiminde bitiremediğimiz her iş bizim eksi hanemize yazılır. Bunun için geçen yıl Ocak ayı itibari ile ihaleleri hızlı yaparak, işi hızlı başlayalım diye projelerimizi, alt yapı işlerimizi, zemin etütleri ve maliyet hesaplarını yaparak Nisan ayında ihaleye çıkacak şekilde dosyalarımızı hazır hale getirdik. Bir çok yatırımımızın ihalelerini Nisan ayı ortalarında bitirip, Mayıs’ın ortalarında ise işe başladık. Tabi bunlardan bitenlerin yanında bitmeyenleri de var. Ama genel anlamda baktığımız zaman ben bu çalışmaların başarılı olduğunu gördüm. Gördüklerimizden yola çıkarak işin alt yapısını ne kadar erken hazırlayabilirsek, inşaat mevsiminde de o işin hızlı yürüdüğünü anlamış olduk.” diye konuştu.

        Vali Azizoğlu, açıklamasının ardından 2013 yılında yapılan kamu yatırımları, sağlık, eğitim, ormancılık, tarım, sosyal politikalar, kültürel etkinlikler ve ulaştırma konularını içeren durum değerlendirmesini slayt gösterisi eşliğinde basın mensupları ile paylaştı. Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Vali Azizoğlu, 2013 yılı yatırım programı kapsamında 302 projenin hayata geçtiğini, bu projelerin toplam bedelinin ise 107.251.841 TL olduğunu belirtti.

        Bir araya geldiği gazetecilerin yeni yılını da kutlayan Vali Azizoğlu, yeni yılın barış ve huzur getirmesini diledi.


16:43, 01.01.2014

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500