Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » POSOF' DA ÖZER BÜYÜK BİR FARKLA ÖNDE GÖZÜKÜYOR

POSOF' DA ÖZER BÜYÜK BİR FARKLA ÖNDE GÖZÜKÜYOR

 Fotoğraf

  Posof AK Parti tabanıyla yaptığımız görüşmelerde, Erol Özer’in büyük bir farkla önde olduğu izlemini elde ettik. Diğer aday adayların varlığında bile seçmenin haberi olmayışı bizi ayrıca şaşırtmıştır. Bu nedenle seçmenin çok büyük bir çoğunluğu Erol Özer’e destek verdiğini gördük.
AK Parti Posof İlçesi Belediye  Başkan aday adayı Erol Özer  2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için süreç ve başvururlar hakkında bir açıklama yaptı
Posof  AK Parti eski İlçe Başkanı ve AK Parti İlçe  Belediye Başkan Adayı Erol Özer, ‘’2014  Yerel seçimlerinde Ülkemiz genelinde de İlçemizde de AK Parti kazanacak Partimizle birlikte Ülkemiz ve bölgemizde kazanacaktır ‘’dedi. Yakın bir  Tarihte  bitecek olan Aday adaylık sürecinin çalışmalarının partimizce titizlikle yürütüldüğünü belirti.
‘’Kırsalda geri kalmışlığı bir çok dalda değerlendiren AK Parti bölgemizde de Köydes  Beldes Sodes Kırsal kalkınma DAP  TKDK gibi ajanslarla Avrupa birliği projeleriyle Hükümetimizin doğrudan destekleriyle köylerimizden mahallemizden kalkınmaya başlamış ve hız vererek kalkınmaya devam etmektedir’’ dedi.
Özer sözlerine şöyle devam etti;
‘’Hayal denilen bir çok proje ve yatırımlar hayal olmaktan çıkıp gerçek olma noktasına gelmiştir.Bir çok örneği bu gün görülmektedir Ankara’da Millet Vekilimiz İlde Valimiz ilçelerde Kaymakamlarımız ve Sıyası Parti temsilcilerimizle birlikte köylerimizin içme suyu sorunları tamamen çözülmüş bir çok köyümüzün sokakları parke taşıyla döşenmiş alt yapı sorunları çözülmüştür kalan köylerimiz ise programa alınmış önümüzdeki yıl tüm köylerimizin sorunsuz hale gelmesi hedeflenmiş köy yollarımızda sıcak asfalt çalışmaları başlatılmıştır.Halkımız bu hizmetleri ayağına kadar getiren Halka hizmeti Hakka hizmet bilen AK Partinin Saygın etkili yetkili Politikalarını benimsemiş ve yılların verdiği eziklik çileli geçim sıkıntılı yaşamdan kurtulmuştur hastası olana Doktor yaşlısı olana Bakım imkanları sunmuştur. Gıda yakacak ihtiyaçlarının yanında evsize ev  iş kur aracılığı ile TYÇP binlerce insanımıza aş iş olmuştur.’’diye beli,rti.
Kalkınmada  Öncelikli  olarak  yazın gurbetten gelen halkımıza yönelik tatil evlerinde başlayacağız.
Özer,  Avrupaya göç etmiş olanlar yazın memleketlerine döndüklerinde, yüzbinler harcayıp  bina yapmak istemiyorlar,  göreve geldiklerinde  onlar için tati evleri yapacağını belirterek şunları söyledi,
‘’İlçemizin gelişmesi kalkınması yurt içinde yurt dışında bulunan insanlarımızın beklentisi bizlerinse dileğidir. Posof mutlaka hak ettiği noktaya taşınacaktır, buda iktidarla ve onun bilinçli çalışmaları uzman destekler hızlı iletişim yerinde denetimleriyle daha sağlıklı daha başarılı bir yerel siyaset izlenimleriyle gerçekleşecektir.
AK Partimizin aday adaylık sürecinde mutlaka bölge halkının istediği ilçe teşkilatımızın uygun gördüğü il Başkanımız ve İl Millet Vekilimiz inde değerlendirerek karar verdiği  ben ve arkadaşlarımız genel merkezimizde genel başkan yardımcılarımız tarafından gözden geçirilerek Başbakanımıza sunulacak titiz ve özenli Çalışmalardan elde edilen bilgiler doğrultusunda Partimizin Vizyonuna Misyonuna uygun Halkımıza Hizmet hizmete gönül veren  o düşüncedeki  adaylardan biri uygun görülecektir..
Bu bir davadadır dava arkadaşları olacağız, bu bir hizmettir hizmette yarışacağız, ama asla ben olmayacak biz olacağız. İlçemizin kaderini birlik beraberlik içinde çözeceğiz bu süreçte her aday adayı arkadaşımıza aynı mesafede aynı değerde ve aynı sevgi bağıyla karşıladık karşılama yada devam edeceğiz, Partimize Başvurusunu yapan her Aday adayımız Belediye Başkanlığında Belediye Meçlisi üyeliğinde İl geneli meçlisi üyeliğinde Partimizin birer değeri olarak göreceğiz aday olan arkadaşımız ne kadar değerli ise bu yolda aday adayı arkadaşlarımızda o kadar değerli olacak samimiyetten uzak Milletimizden uzak hizmetten uzak anlayışa asla mahal vermeyeceğiz.
Bu süreç Partimizin ilçedeki her kademesiyle değerlendirildikten sonra İl Başkanımızla istişare edilecek İl Başkanımız aracılığıyla İl Millet Vekilimize ve Genel merkez yetkili Genel Başkan yardımcılarımıza Teşkilat Başkanlığımıza sunulacaktır.
AK Parti İlçe Başkanı olarak Halkın hizmetkarı Partimin Bir neferiyim bize verilecek her görev kutsal bilerek Milletimizin geleceği bölgenin kaderi için geçmişten bu güne çıkarsız gönülden nasıl hizmet etmiş isek bu günden sonrada aynı samimiyet hoşgörü aynı güler yüz ve aynı merhabamız aynı selamımız saygımız hürmetimiz devam edecektir. AK Partiyle Hizmetin Hızlı treninde Posof Olarak yerimizi alacağız.’’diye ifade etti.


20:55, 18.12.2013

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500