Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Kars Valisi Eyüp Tepe Kars, Ardahan ve Iğdır'ın Tanıtım Günlerine İhtiyacı Var

Kars Valisi Eyüp Tepe Kars, Ardahan ve Iğdır'ın Tanıtım Günlerine İhtiyacı Var

 Fotoğraf

Kars Valisi Eyüp Tepe, bölge halkının Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri gibi etkinliklere oldukça ihtiyacı olduğu belirtti.
Bu yıl Ankara'da ilk kez düzenlenen Tanıtım Günlerine muazzam bir ilginin olduğunu ifade eden Vali Tepe, açılış...
Kars Valisi Eyüp Tepe Kars, Ardahan ve Iğdır'ın Tanıtım Günlerine İhtiyacı Var
Kars Valisi Eyüp Tepe, bölge halkının Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri gibi etkinliklere oldukça ihtiyacı olduğu belirtti.
Bu yıl Ankara'da ilk kez düzenlenen Tanıtım Günlerine muazzam bir ilginin olduğunu ifade eden Vali Tepe, açılış programına Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İç İşleri Bakanı Muammer Güler, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve İç İşleri eski Bakanı İdris Naim Şahin'in de katılmasının kedilerini son derece memnun ettiğini söyledi.
Tanıtım Günlerinin bu yıl ilk kez düzenlememize rağmen bölge halkının ve özellikle Ankara'da yaşayan hemşerilerimizin böyle bir etkinliğe aşırı derecede ihtiyaçları olduğunu gördüklerini belirten Vali Tepe; "Gurbette yaşayan vatandaşlarımızın da böylesine bir etkinliği hasretle beklediği gördük. Stantlarımızda izdiham olması bizleri son derece mutlu ediyor. Bu nedenle de bu tanıtım günlerini yaptığımız için oldukça memnunuz. Tanıtım günlerimize Sayın Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ, İç İşleri Bakanımız Muammer Güler, Milli Savunma Bakanımız İsmet Yılmaz ve İç İşleri eski Bakanımız İdris Naim Şahin'inde açılış törenimize katılmasının ardından stantlarımızı da gezmeleri bizleri oldukça mutlu etti. Bu nedenle kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bakanlarımızın yanı sıra bölge milletvekillerimizle birlikte sayısız bürokrat ve misafirlerimizin de bizleri ziyaret etmesi daha da mutlu etti. Ayrıca bizlere destek veren Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçe'ye de çok teşekkür ediyorum" dedi.
GÜNEŞİN İLK DOĞDUĞU TOPRAKLAR, HER YÖNÜYLE Türkiye GÜNDEMİNDE
Vali Tepe, dört gün sürecek olan Tanıtım Günleri boyunca Kars, Ardahan ve Iğdır'ın yani Güneşin ilk doğduğu topraklar tarih, kültür, inanç, kış, yayla turizmi gibi tüm değerleri ile tanıtılmasının üç ilimiz için son derece önemli olduğunda da dikkat çekti.
Gurbette yaşayan hemşerilerimizin Ankara'da bir araya gelerek hasret gidermelerinin de son derce mutluluk verici olduğunu da kaydeden Vali Tepe, "Cumartesi ve Pazar günleri ise tanıtım günlerimize ilginin daha da fazla olacağını bekliyoruz. Tabii ki gurbetteki hemşerilerimizin de Ankara'da bir araya gelmeleri ve hasret gidermeleri de bizleri oldukça mutlu ediyor. Umarım Tanıtım Günlerimizin Kars, Ardahan ve Iğdır'ın tanıtılması için faydalı olacaktır. Bu gibi etkinlileri Kars Valiliği olarak önemsiyoruz" diye konuştu. - Kars


18:16, 09.11.2013


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500