Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAŞKAN ÇOBAN, HANAK'I GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ

BAŞKAN ÇOBAN, HANAK'I GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ

 Fotoğraf

Hanak Belediye Başkanı Taşdemir Çoban, ilçenin şantiyeye dönüştüğünü belirtti.

Çoban, Hanak'ta kazma vurulmayan yerin kalmadığını belirterek, çok işler yaptıklarını bu çalışmalarla ilçenin tarihinde görmediği hizmetleri gördüğünü söyledi.

Amaçlarının  bıkmadan usanmadan Hanak'a  hizmet olduğunu ve sorunsuz bir ilçe  konumuna getirmek olduğunu vurgulayan Çoban, Hanak'a modern bir  hayvan pazarı kazandırdıklarını ifade etti.  Çoban,Hanak ilçesinin en büyük sorunlarından birinin hayvan pazarı olduğunu belirterek,'' Kentin güneyinde 3 bin metrekarelik bir alanda yapımını başardığımız hayvan pazarının  artık halkımızın hizmetindedir. Çok ciddi manada hayvancılık potansiyelimiz var. Fakat, şimdiye kadar pazarımız yoktu. Kesimhanesi, kantarı, indirme-bindirme yerleriyle, yani gayet modern imkanlara sahip oldu  pazarımız.  '' diye konuştu
.

Hayvan pazarının yanı sıra, futbol sahası, halı saha, yollar, kaldırımlar, mesire alanı başta olmak üzere bir çok alanda Hanak'ın tarihinde görmediklerini yaptıklarını belirten Çoban, şöyle konuştu:

"Yolları sorunsuz hale getiriyoruz. Kaldırımlar yine aynı şekilde devam ediyor. Özellikle kent içinde büyük bir sorun olarak duran  su ve kanalizasyon çalışmalarının sonununa geldik."dedi.

Ayrıca Belediyenin finansman sıkıntısı içerisinde olduğunu vurgulayan çoban, yörede iş yapan mütahitlerden yardım aldıklarını söyledi.


20:20, 31.07.2013


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500