Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ARDAHAN GAZINA TAM GAZ

ARDAHAN GAZINA TAM GAZ

 Fotoğraf

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, doğal gaz ile ilgili çalışmaların tam gaz sürdüğünü belirterek  bugüne kadar yaklaşık 35 bin  metre doğalgaz hattı döşendiğini ifade etti., Köksoy  sözlerini şöyle sürdürdü'' Yaklaşık bir ay önce 50 bin metre doğal gaz hattı için çalışmalara başladık, biz önümüze 3 ay gibi bir zaman dilimini hedeflemiştik ancak görünen o ki  daha kısa bir zamanda bitireceğiz..
Bu çalışmanın gerçekleşmesi için yıllardır mücadele verdik, bugün o mücadelenin meyvesini almanın  mutluluğunu yaşıyoruz,

Ardahan için çok önemli olan bu yatırım  çok  heyecan verici bir şeydir.. Doğal gaz dan dolayı, hem ısınma anlamında hem de yatırım anlamında ve de  solunan hava bakımında çok önemli bir hizmet olacaktır. Çünkü doğal gazdan dolayı kirli hava önlenmiş olacaktır. Bu sonuç bizi gururlandırmış ve mutlu etmiştir. Kentimiz daha yaşanılır bir kent olacaktır."dedi.

Mecut çalışmalarda Ardahan halkını rahatsız etmeden çalışmalarını sürdüren KARGAZ çalışanların temiz ve titiz çalışmaları Ardahan halkının bir başka ilgi odağıydı.

mehmet AVŞAR


23:54, 13.07.2013


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500