Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ARDAHAN SEMT PAZARI FAALİYETE GEÇTİ

ARDAHAN SEMT PAZARI FAALİYETE GEÇTİ

 Fotoğraf

Ardahan'nın ortasında geçe, kura nehrinin kıyısında bulunan eski mal meydanının bulunduğu yere yaptırılan Ardahan Ticaret ve Fuar Alanı, Ardahan Belediyesi ve SERKA'nın bir  ortak yapımı.. Proje sahibi Ardahan Belediyesi olduğu için  dolayısıyla bu eser Belediyenin tasavvurunda görülmektedir. Çoğu dükanların boş olduğu ve ticaretle uğraşan vatandaşların  pek rağbet etmedikleri , çiçeği burnundaki iş yerlerinin akıbetleri merakla beklenmektedir. AB Standartlarına uygunsuzluğundan şikayetçi olan vatandaş, dükkanların 12 ile 14 mt kare arasında değişen büyüklüklerde dizayn edilmiş olmaları, esnafın faaliyet alanının dar olması, esnafın çoğunun siftah bile etmeden dükanlarını kapatmak zorunda kalmalarına sebep olmaktadır.
 
Perşembe günü pazarında içeri alınmasıyla beraber büyük bir kalabalığın içeriyi sarması bu iş yerlerinin sahiplerinin yüzünü yinede güldürmedi, zira halkın alış verişi sadece meyve ve sebzeyle ilgili kaldı. Ancak esnaf her ne kadar şikayetçi olsada, Ardahan halkının yüzde doksanı Belediyenin bu hizmetinde memnun kaldığı gözlerde kaçmadı. Çoğu vatandaş'' Allah Belediyeden razı olsun insan gibi alış verişmizi yapıyoruz bize bu imkanı sunduğu için Belediye Bşkanına teşşekür ederiz'' gibi ifadelerden bulundular.


23:33, 27.06.2013


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500