Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Çözüm Süreci

Çözüm Süreci

 Fotoğraf

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan'ın çözüm sürecine en çok destek veren illerden biri olduğunu bildirdi.

Köksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 25 Mayıs Cumartesi günü Akil İnsanlar Heyeti'nin Ardahan'da temaslarda bulunduğunu anımsattı.

O gün bir kez daha Ardahan'ın çözüm sürecine en fazla destek veren il olduğunun görülmüş olmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Köksoy, "Ancak tabii ki farklı görüşler Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Ardahan'da var. Bu farklı görüşler o gün orada dinlenilmiştir" dedi.

Genel olarak Ardahan halkının sağduyulu davrandığını ifade eden Köksoy, "Farklı kökenleri, zenginlik saymıştır. Kardeşlik duyguları içerisinde bir birlerine yaklaşan halk olmuştur. Farklı fikirleri söyleseler de ortak noktada kardeşlik duyguları tespit edilmiştir ki bizim de zaten amacımız budur" diye konuştu.

Çözüm süreciyle ilgili çok fazla söze hacet kalınmadığını vurgulayan Köksoy, şöyle devam etti:

"Özellikle bu süreci en çok da Türkiye bütçesinin heba olmamasından dolayı destekliyoruz. Daha da önemlisi milletimize huzur getirecek olan süreci büyük bir fedakarlıkla yürüten, sıkıntının altına bedenini, sağlığını koyan başbakanımıza da ayrıca minnettarız."


18:23, 29.05.2013


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500