Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Türkiye’nin en küçük belediyesinden örnek çalışmalar

Türkiye’nin en küçük belediyesinden örnek çalışmalar

Türkiye’nin en küçük belediyesinden örnek çalışmalar

Ardahan'ın Göle İlçesine bağlı AK Partili Köprülü Belediyesi kısıtlı gelire sahip olmasına rağmen adeta mucizeler  gerçekleştiriyor. Bu küçük belde belediye başkanı  Yücel Akkoç, son yapılan çalışmalarla kilit parke yapılmayan mahalle ve  köy yolunun   kalmayacağını belirti.

Mehmet AVŞAR

Çalışmaları yerinden denetleyen Köprülü Belediye Başkanı Yücel Akkoç , “Belediye sınırlarımızın içerisinde asfalt yapılmayan cedde ve sokak yolu kalmadı. Son olarak beldemize bağlı köylere de  kilit parke için çalışmalarımıza başladık,  kendi öz kaynaklarımızla çalışıyoruz ve halkımıza layık olmaya çalışıyoruz.” Dedi.


Göle Köprülü beldesinde önemli çalışmalar ve projeler ortaya koyan örnek Belediye Başkanlığıyla toplumun tüm bileşenleri tarafından takdir gören Köprülü Belediye Başkanı Yücel Akkoç, belde köy yollarında da kilit parke taşı çalışması vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.


17:06, 03.10.2022


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500