Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Dernek üyeleri Ardahan basını ile bir araya geldi

Dernek üyeleri Ardahan basını ile bir araya geldi

 Fotoğraf

Dernek üyeleri Ardahan basını ile bir araya geldi
Dernek üyeleri Ardahan basını ile bir araya geldi
Mehmet AVŞAR-SABAH
Dernek üyeleri Ardahan basını ile bir araya geldi
ABONE OL
Özel bir resturanta kahvaltılı toplantıda konuşan Federasyon Başkanı Ergüder Şimdi; 2016 yılında faaliyetlerine başlayan ADFD'in il, ilçe ve köy derneklerini kapsayan bir çatı kuruluşu olduğunu söyledi.
Bugüne kadar yapmış oldukları faaliyetler ve 2-3 ve 4 Aralık'ta Ankara Altındağ'da yapılacak olan Ardahan tanıtım günleri öncesinde hedeflerinden bahseden Şimdi, "Başkent Ankara'da bulunan yaklaşık 400 bin hemşehrimiz arasında birlik ve beraberliği sağlamak, ilimizin sahip olduğu ortak kültür ve tarihini tanıtmak amacıyla bu yıl ilk kez federasyonumuz bünyesinde düzenlenecek etkinliğimizin amacı il, ilçe ve köy derneklerimizle birlikte memleketimizle özdeşleşen değerlerimizi tüm dünyaya tanıtmaktır. 2016 da kurulan dederasyonumuz birleştiricilik yönü ile yenilikçi projeler üreten siyaset üstü bir sivil toplum kuruluşudur. Bizim federasyonumuz hak ve özgürlüklere saygılı olmayı, eşitlikçi, dürüst ve erdemli yönetim anlayışını misyon olarak benimseyip, yardımlaşma ve dayanışmanın bilinci içerisinde ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik meseleleriyle ilgilenmeyi kendimize hedef edinmiş bir STK'dır." dedi.



"DOĞU EKSPRESİ'NİN SON DURAĞI ARDAHAN OLSUN"

Düzenlenen kahvaltıya yoğun ilgi gösteren ulusal ve yerel medya mensuplarına teşekkürlerini ileten Başkan Şimdi, "Ardahan, kazını, balını, kaşarını ve büyük baş hayvancılığını dünyaya tanıtmak ve geliştirmek için iki sınır kapısı bulunan ilimize havaalanı ve Kars'a kadar gelen Doğu Ekspresi'nin Ardahan'a kadar gelmesi artık elzem olmuştur. Bundan sonra da hükümet yetkilileriyle görüşmelerimize hız vereceğiz. Başlamış olan tünellerinde takipçisi olacağız. İnşallah bundan sonra da güzel gelişmelerin süreceğine inanıyorum." diye açıklamalarda bulundu.


17:31, 05.11.2021


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500