Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAHAR GELDİ BÜLBÜLAN FATİHİ’NİN YOLU HALA KAPALI

BAHAR GELDİ BÜLBÜLAN FATİHİ’NİN YOLU HALA KAPALI

 Fotoğraf

 BAHAR GELDİ BÜLBÜLAN FATİHİ'NİN  YOLU HALA KAPALI
Neredeyse yılın 12 ayını Ardahan’ın turizm cenneti Bülbül anda geçirmeye çalışan Ardahan’ın dağ ve yayla turizmine büyük hizmetleri olan Muammer Bozkurt, namı diğer Bülbülan Fatihi gazetemize gelerek Ardahan karayolları şefliğinin mağduru olduğunu dile getirdi.

Bozkurt, Ardahan- Ardanuç yolunun hala kapalı olduğunu, yetkililerin yolu açmak için hiçbir girişimde bulunmadıklarını, bu konun mağdurlarından biri olduğunu ifade etti. Kendisi gibi Artvin’in  Ardanuç ilçesine kışın arılarını kışlatmaya götüren arıcılarında mağdur olduğunu, işlek bir yolun hala kapalı olmasına bir anlam vermediklerini aktardı.

Bozkurt sözlerini şöyle tamamladı, ‘’ Karayolları bu yolu niye açmıyor, benim gibi bir çok insan mağdur durumda. Karayolların görevi nedir? Sadece bir gün makineler çalışsa o yol açılacak.
Zaten çoğu kar erimiş. Bir diş makine geçse yol açılacak. Neden hizmetten kaçıyorlar, bizim sahibimiz yok mu? Burada Sn. Ardahan Valimize sesleniyorum, karayolları yan gelip yatma yerimidir? Neden hiç kimse bir şey yapmıyor? Ben mağdurum, benim orada tesisim var, evime ekmek götüremiyorum, ilimizi yazın dünyaya tanıtan bu güzide turizm merkezi bunu hak ediyor mu? Bu yol kapalı kalacaktı madem devlet neden balya balya para harcayıp bu yolu yaptı. Çünkü bir ihtiyaçtı bu yol. Bu yolu açmak  Karayolların görevi değil midir?

Bütün bu soruların muhataplarını göreve çağırıyorum. Biz ilimizin kalkınması için ne zorluklara katladık, dağ başında tesis yaptık. Sadece ben orada ekmek yemiyorum, benim gibi yüzlerce kişi var. Ardahan halkının geleceği de buna bağlıdır. Komşu  ilimiz Artvin’de buradan faydalanıyor, bu bir milli ekonomidir. Bu böyle giderse Sn. cumhurbaşkanımıza kadar şikayete bulunacağım. Hakkımı sonuna kadar arayacağım.’’Şeklinde konuştu. HABER; MEHMET AVŞAR


13:56, 20.03.2018


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500