Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » NEREEEDE O ESKİ İNSANLAR

NEREEEDE O ESKİ İNSANLAR

 Fotoğraf

Biz hiç bir zaman 'dün dündür. Bu gün bu gündür ' demedik. Ne dostlarımızı sattık, nede düşmana boyun eğdik. Hep dik hep Yanlarında olduk. Onlar bizi satsada. Bizim Sözümüz ağzımızda bir kere çıkar. Bizi bilen iyi bilir ki dostluğumuzda düşmanlığımızda yiğitçedir.

Üç kuruşluk menfaat için itlik yapan insanlar çoğaldı maalesef son yıllarda. ( bu yazıyı kaleme almamda ki sebep bu )
Imkanım olsa da gitsem bu gezegen de diyorum. Kendi kendime bazen. Her gün bunlardan binlercesine aynı havayı soluyoruz. Ne Kişilik kalmış ne karekter. Dün bir birlerine en iğrenç hakaretleri edenler bu gün menfaatleri gereği pisledikleri kapta beraber yemek yemekteler.
Insan Irkı ne zamandan beri bu hale geldi? Şaştım kaldım.
Babamın en büyük yemini neydi biliyor mu sunuz? " eski adamlara yemin olsun ki" derdi. Bu böyledir.
Ve bende eski zaman adamına yemin olsun ki., diyorum ki artık
Bu ülkede yaşanılmaz. Zira onur, haysiyet, dürüstlük, erdem gibi kavramlar çoktan tarihe karışmış bile.
Türkiye Brezilya dizilerini örnek aldığında beri bu ülkede hep ters giden bir Şeyler oldu. Kültürel yozlaşma aldı başını gitti. Ne bu gidişe dur diyen var. Ne de fark eden. Elbette kadim Anadolu Topraklarımda ki arsa çok değerlidir. Ne kadar iğrenç insan barındırıyorsa o kadarda güzel insan barındırıyor. Ve onların yüzü suyu hürmetinedir hala ayakta kalışımız. Ancak ne var ki, nesli tükeniyor benim güzel insanımın.

Ben çocuktum dedemin amcası Sahara dağında hayvan ticareti yaparken kışın tipiden boğulmuştu. Perişanlık hat safa daymış. O yüzde mezarda hala orada. Urartular dan beri insanlığın tek bir hayali vardı. "Şu Ilgar dağı ile Sahara Dağını bir delip geçsek"
Bu gün onların çocukları bir adamı seçtiler ve TBMM ne gönderdiler. Ve gönderdikleri bu vekilleri bu bin yılık rüyalarını gerçekleştirdi biliyor musunuz ? Tünellerden birisinin ihalesi yapıldı. Ve çok ilginçtir ki kimsede pek oralı olmadı.
Ancak ne var ki bana göre Saçma sapan olan bir kredi için bu vekilimiz bazıları tarafında iftira tufanına tutuldu. Bende başvurmuştum banada çıkmadı. Tabi ki bu konuda eleştirilecek çok şey var. Başbakan Binali Yıldırım'ı eleştiriyorum. Kosgeb yetkililerini kınıyorum. Tüm Türkiye'yi KOSGEB'e kilitleri için.


10:12, 01.01.2017


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500