Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » HAVA LANI HABERLERİNE ATALAY'DAN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA

HAVA LANI HABERLERİNE ATALAY'DAN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA

 Fotoğraf

Ardahan milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, son günlerde çıkan havaalanı haberleri için bir açıklama yaptı. Atalay, Ilgar Tünelinin ihalesinin yapılmış olmasına rağmen bunu haber konusu yapmayan basını eleştirdi. Açıklama da yatırımları Önem sırasına göre hayata geçirdiklerini ifade ederek bir gün Havaalanı'na da sıra geleceğini işaret etti.

İşte  milletvekili Atalay'ın açıklaması;
'TOKAT'TAN BETERİ DE VAR

Başbakanımız, içinde birisi yenileme olan, üç havaalanının da yer aldığı 2017 yatırım programını açıklayınca bu kalemden ekmek yiyenlere de 'gün' doğdu.
Daha geçen hafta ihalesi yapılan Ilgar Tüneli gibi asırların özlemini bitirecek ve yaklaşık yarım milyarlık, eski ifadeyle yarım katrilyonluk büyük bir yatırımı haber konusu yapmaya değer görmeyenler, her ne hikmet ise, havaalanlarına ilişkin açıklamaya balıklama atladılar.
Maksatları üzüm yemek olmayan bu 'gazetecilerin' en azından dürüstlük adına Yozgat, Tokat ve Karaman illerinin nüfus  ve en yakın havalimanlarına olan mesafeleri açıklayan rakkamları  da vermeleri gerekmez miydi?
Maliyeti charter seferleri için yapılacak 2 havaalanına denk ama ekonomik getirisi onunla asla ölçülemeyecek kadar büyük olan Ilgar Tüneli'ne bir yalan kadar değer vermeyenler, KOSGEB ile ilgili iftiraları da deşifre olunca bu sefer yalan okyanusundan başka bir köpüğe sarıldılar.
Aşağıdaki bilgileri gördüğünüzde hangi yüzlerin TOKAT'tan da beter bir cezayı hak ettiğini siz değerli Ardahanlıların takdirine bırakıyorum.
Yozgat: Nüfus 420 Bin. En yakın havaaalanı mesafesi 220 km.
Tokat  : Nüfus 500 Bin. İş olsun diye yapıldıktan sonra yıllarca kapalı kalmış havaalanı sadece yenileniyor.
Karaman: Nüfus 220 Bin. En yakın havaalanı 120 km.
Ardahan: Nüfus 98.500. Kars Havaalanı mesafesi 90 km.


09:59, 01.01.2017


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500