Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ATSO’NUN GİRİŞİMLERİYLE DENİZBANK’DAN ARDAHAN’A ÖZEL AVANTAJLAR

ATSO’NUN GİRİŞİMLERİYLE DENİZBANK’DAN ARDAHAN’A ÖZEL AVANTAJLAR

 Fotoğraf

DenizBank, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası ile özel avantajlar için işbirliği yaptı



DenizBank, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği protokolü imzaladı. Yapılan anlaşmaya göre Oda üyeleri DenizBank’ın kendilerine özel sunduğu kredi paketlerinden yararlanabilecek. Sermaye destek kredisi ve sektörel kredi imkânlarının yanı sıra, birçok önemli fırsat işbirliği kapsamında üyelere sunuluyor.




Yenilikçi ürün yaklaşımıyla farklılaşan DenizBank, yerel iş birlikleriyle çalışmalarına devam ediyor. DenizBank bu kapsamda Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası ile 8 Mart 2016’da işbirliği protokolü imzaladı. İki kurum arasında yapılan anlaşma ile Oda üyeleri DenizBank’ın sermaye destek kredisi ve sektörel kredi imkânlarının yanı sıra, kendilerine özel sunulan birçok avantajdan da yararlanabilecek.



Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan protokol töreninde DenizBank A.Ş. Ardahan Şube Müdürü Semra Çakaroğlu ve Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci hazır bulundular.



KOBİ’lere özel kredi modelleri

Hayata geçirilen anlaşma ile üyelere sunulan kredi olanaklarından sermaye destek kredisi; firmaların işletmelerinde oluşacak uzun vadeli işletme sermaye ihtiyacının veya uzun vadeli sabit kıymet alımının finansmanı amacıyla ipotek karşılığı değerlendirilebiliyor. Bu kapsamda 120 aya kadar vade ve ipotek karşılığı 1.000.000 TL’ye kadar limit tesisi yapılabiliyor. Aynı şekilde daha küçük işletmeler için de sermaye destek kredisi 60 ay vade % 1.40 faiz oranı ile sunuluyor.



DenizBank’tan ilk defa kredi kullanacak Oda üyeleri 125 bin TL’ye kadar %1.32 faiz oranı ile 36 ay vade fırsatlı kredi kullanma avantajına sahip olacaklar. Diğer yandan esnafı bekleyen bir diğer fırsat ise 36 ay vadeli ve %1.59’dan başlayan faiz oranı ile kullanabilecekleri Ticari Kredi. Ayrıca Mini, Midi ve Maksi tarifeleri ile çok cazip oranlar da KOBİ’leri bekliyor.



Kredi fırsatlarının yanı sıra üyeler, özel avantajlardan da faydalanabiliyorlar. Yazarkasa POS oranlarında ise DenizBank ve diğer tüm banka debit kartların tek çekiminde ertesi gün ödemeli %1,00 faiz oranı geçerli olup, diğer banka kredi kartlarına da %1,28 komisyon oranı uygulanacaktır.Taksitli ödeme imkanları da sunulmaktadır.



“Oda üyelerini DenizBank’ın ayrıcalıklı dünyası ile buluşturuyoruz”

İki kurum arasındaki işbirliğiyle ilgili açıklama yapan DenizBank A.Ş. Ardahan Şube Müdürü Semra Çakaroğlu; “Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası ile yaptığımız protokol; Oda üyelerini DenizBank avantajları ile tanıştırıyor. Yenilikçi ürün ve çalışmalarımız ile DenizBank olarak amacımız, hizmetlerimizi Oda üyelerimizle buluşturmak, hayatlarına değer katacak adımlar atabilmek. Oda üyelerimiz bundan böyle çeşitli kredi imkânlarının yanı sıra, kendilerine özel birçok fırsattan yararlanabilecek.” dedi.




İşletme Kart hakkında

Ticari ve kişisel alışverişlerinizde kullanabileceğiniz, taksit ve öteleme kampanyalarından yararlanabileceğiniz Ticari Kredi Kartı,

Acil nakit ihtiyaçlarınız için Ticari Kurtaran Hesap,

36 aya varan vadelerle evraksız ve formalitesiz kullanabileceğiniz Eşit Taksitli veya Sezon Ödemeli Kredi’dir.

Yıl boyunca çeşitli sektörlerde yapılan harcamalara taksit ve öteleme imkânı sağlanmaktadır.

Anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından yapılan akaryakıt, madeni yağ ve otogaz harcamalarında KOBİ’lere özel farklı fırsatlar sunulmaktadır.

Esnaf, Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni 6 taksitte ödeyebiliyor, üstelik ödemelerinin bir kısmını kartlarına iade alabiliyorlar.

Esnafın talep ve sorularına hızla yanıt verebilmek ve işlemlerini şubeye gitmeden halledebilmeleri amacıyla 444 0 804 KOBİ İletişim Merkezi bünyesinde özel müşteri temsilcileri görev yapıyor.

Esnaf; fatura, vergi, SGK pirim ve OGS ödemelerini İşletme Kart üzerinden otomatik gerçekleştirebiliyor.



DenizBank Hakkında

DenizBank, gelişmekte olan Türk denizcilik sektörüne finansman sağlama hedefi ile bir kamu iktisadi teşebbüsü olarak 1938 yılında kurulmuştur. 1997 yılının başında, bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi'nden satın alınan DenizBank’ı, Avrupa'nın önde gelen finans gruplarından Dexia Ekim 2006’da bünyesine katmıştır. 6 yıl boyunca Dexia’nın ana hissedarlığında faaliyetlerini sürdüren DenizBank, 28 Eylül 2012 itibariyle Rusya’nın en büyük ve köklü bankası Sberbank çatısı altında hizmet vermeye devam etmektedir. DenizBank, kısa süre içerisinde Türkiye’nin sayılı bankalarından biri haline gelmiştir. 2003 yılında çeşitli finansal hizmetleri aynı çatı altında toplayan bir “finansal süpermarket” oluşturmak amacıyla DenizBank Finansal Hizmetler Grubu kurulmuştur. DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nun, Türkiye’nin 81 ilinde, iştiraklerin şubeleri dâhil toplam 735 şubesi ile 15 bine yakın çalışanı bulunmaktadır. DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nda DenizBank’ın yanı sıra yedi yerli ve üç uluslararası finansal iştirak, beş yerli finansal olmayan iştirak ve Bahreyn’de bir şube bulunmaktadır. DenizYatırım, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, DenizPortföy Yönetimi, DenizLeasing, DenizFaktoring, Destek Varlık Yönetim, Intertech, DenizKültür, Deniz Kartlı Ödeme Sistemleri, Açık Deniz Radyo-TV ve Bantaş Grubun yerli; EuroDeniz, DenizBank AG ve DenizBank Moscow ise uluslararası iştirakleridir.


08:26, 08.03.2016


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500