Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » POSOF'DA SAHİPSİZ ATLAR ZAMANI

POSOF'DA SAHİPSİZ ATLAR ZAMANI

 Fotoğraf

Ardahan’ın Posof İlçesinde  bazı vatandaşlar Yazın yük hayvanı olarak kullandıkları atları kışın dışarda bıraktılar. İşleri bittiği için bu hayvanlara sahiplik yapmayan bu şahıslara tepki  yine  Pasolulardan geldi. ‘’ Biz ne zaman bu hale geldik? ‘’  diye bir birlerine soru sormaya başladılar. Kışın ortasında bu hayvanları dışarılarda bırakmamanın hiçbir  vicdana sığmadığını dile getiren vatandaşlar  sahipsiz ataların sahiplerince sahiplenmesi için Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu’a gazetemiz aracılığıyla  şikayette bulundular.

Kaymakam Alibeyoğlu, Emniyet güçlerine talimat vererek bu atların sahiplerininin bulunup atları onlara teslim edilmesini istedi.
Atlardan birinin kış ortasında açlıktan kaburgaları çıktığı görülürken 3 aylık tayını emzirmesi insanları kalplerinin nasıl nasır bağladığının işareti gibiydi. Bu coğrafyayı iyi bilen vatandaşlar bu hayvanlar dışarda kalmaya devam ederse hiç biri bahara çıkmaz dediler.


10:40, 29.12.2015

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500