Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAŞKAN GÜLTEKİN,’’ATALAY, ARDAHAN'I KAFKASYA'NIN GÜNEŞİ YAPTI’’

BAŞKAN GÜLTEKİN,’’ATALAY, ARDAHAN'I KAFKASYA'NIN GÜNEŞİ YAPTI’’

 Fotoğraf

Gültekin gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi; ‘’Atalayın milletvekiliği Ardahan için bir şans olarak görüyorum. Ardahanlı geçler bu gün artık temizlikçi veye hizmetçi  olarak Orhan hocanın yanına gitmiyorlar. Gençler Atalayın eğitime verdiği destek sayesinde bu gün  artık hakim, savcı, akademisyen, Doktorluk yolunda yürüyorlar. Sn Vekilimizin Millieğitim komisyonunda olması Ardahanımız için büyük bir şans olmuştur.

Sn. Vekilimiz Mecliste görev yaptığı süre içerisinde Türk ve Kürt halklarının kardeşliği için, barış için büyük hizmetler yapmıştır. Emperyelizme karşı Çanekaleden, Sarıkamışta omuz omuza  savaşan Türk ve Kürt kardeşliği ta Malazgir savaşına dayanıyor.  Bunu diyen Orhan Hocamız bu bin yılık kardeşliğin devamı için gecesini gündüzüne katmıştır.
Yine Uluslararası camiada Orhan Hocanın mazlum halkları, özelikle Müslüman kardeşlerimizi nasıl savunduğunu hepimizin malumu. Bu konudaki hizmetleri büyük bir saygınlık kazanmıştır.
Aynı zamanda doğup büyüdüğü topraklar da unutmayan Sn. Vekilimiz Ardahanımızı da Kafkasyanı yıldızı yapmıştır.’’şeklinde konuştu. HİKMET BAŞAR


08:39, 06.10.2015


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500