Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ARDAHAN'DA SALGIN HASTALIK TEHLİKESİ

ARDAHAN'DA SALGIN HASTALIK TEHLİKESİ

 Fotoğraf

Ardahan''da salgın hastalık uyarısı bizzat  Ardahan'da  görev yapan doktorlar tarafında yapıldı. Doktorlar özelikle yaz ayların insanları sudan günlerce mahrum bırakılması çok tehlikeli sonuçlara neden olabileceği vurgusu yapıldı.
kura  nehri üzerindeki tarihi köprü ile ilgili çalışma nedeniyle, Ardahan Belediyesi kentin suyunu günlerdir kesmiş vaziyete.
Belediye Başkanı halkın su çilesini adeta görmezden gelerek, hizmet yapmak yerine toy delikanlılar gibi davranıyor.'' Bak bak ben  televizyona çıkıyorum, beni mutlaka izleyin.'' der gibi sürekli cep telefonlara mesaj gönderiyor. Ardahan halkı ''Köksoydan hizmet beklemiyoruz. zira onun her hangi bir hizmet yapma gibi bir derdi yok, biz yılardır buna şahit olduk.  Biz oyumuzu Ak partiye verdik. Ardahan iktidar nimetlerinden faydalansın diye.. Köksoy başka bir partide aday gösterilseydi  10 tane oy bile alamazdı.'' iki dönem seçilme şımarıklığıyla davranan Köksoya Ardahan halkının tepkisi çığ gibi büyüyor. Kibrinden ve gururundan dolayı gözleri  kimseyi görmeyen Köksoyun Ardahan'daki en önemli icraatları ise her yıl kaldırımları ve yolları söküp yenide yapmak, televizyonlara çıkmak, halka şirin gözükmek, bir şeyler yapıyor gibi görünerek, hiç bir şey yapmamak gibi. Bu son su kesilmesi olayıda  buna bir örnek olarak gösterilebilir. Ardahan'ın her tarafında doğal kaynak suları mevcut iken kentin hiç bir yerin de belediye tarafında bir çeşme  bile yapılamaması halk tarafında manidar olarak kabul ediliyor.
Eğer alternatif su kaynakları değerlendirilseydi, bu son su kesilmesinde kötü bir sınav veren belediye, halkını bu kadar mağdur etmiş olmazdı.


07:30, 15.06.2015


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500