Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ENSAR ÖĞÜT, BU SEFER SERT KAYAYA ÇARPTI

ENSAR ÖĞÜT, BU SEFER SERT KAYAYA ÇARPTI

 Fotoğraf

Ardahan kapalı semt pazarını ziyaret eden CHP milletvekili adayları ve partililer vatandaştan oy istediler. Semt pazarındaki gazetemiz doğu güneşi bürosunu da ziyaret eden Ensar öğüt, Gazetemizin imtiyaz sahibi Mehmet Avşar’dan destek istedi. Avşar ise bu memleket için çalışan herkese tereddütsüz destek verdiğini dile getirerek ancak CHP’nin ve Ensar Öğüt’ün elle tutulur bir projelerinin olmadığına şahit olduğunu belirti.  Öğüte, ‘’siz  Sadece komik söylemlerle politikalar yapıyorsunuz. Bana ciddi projelerle gelseydiniz, Ardahan’ın menfaatine olduğunu anlasam neden destek vermeyeyim’’

‘ARDAHAN KÜÇÜK HOLLANDA OLACAK ‘  DİLİMİZDE TÜY BİTTİ

Öğüt ise siz bize destek verin biz iktidar olalım. Sonra proje üretiriz. İktidar değiliz ki siz bize neden şikayetlerden bulunuyorsunuz.

Biz iktidar olursak hayvan ithalatını durduracağız. Köylünün malı o zaman para edecek’ ’diye konuştu. Avşar ise ‘’ Sn. vekilim sizin dünyada haberiniz yok anlaşılan, ne ithalatı insanlar hayvan pahalı diye yakınmakta sen mal para etmiyor diye feryat ediyorsun Allah aşkına siz nerde yaşıyorsunuz. Ben yılardır bas bas bağırıyorum sizin üretmesi gereken projeleri ben üretiyorum. Ardahan küçük Hollanda olacak diye proje yaptım.

Toplumun her kesimin de büyük yankı buldu. Yerel ve ulusal basın geniş yer vermesine rağmen siz neden biz bunu  düşünmedik  diye görmezden geldiniz. Bana destek vermediniz. Sn. Orhan Atalay ve eski  vali  Seyfettin  Azizoğlun’dan başka hiçbir siyasetçi ve bürokrattan destek görmedim hepinizde kendi egolarınızı düşündüğünüz  için Ardahan ekonomisi için hayati değer taşıyan bu projeye sırt çevirdiniz.

Şimdi gelmiş bana biz iktidar olursak proje üreteceğiz ben bunu şaka olarak görüyorum kusuruma bakmayın. Geçmişteki CHP iktidarlarını hatırlamak bile istemiyorum. Bu gün Ak parti benim bu projeyi Orhan Atalay’ın gayretleri sonucunda parçalı arazileri birleştirmek suretiyle hayata geçiriyor. Biz de bu bu süreci memnuniyetle izliyoruz. Size tavsiyem sizde yiğidi öldürün ama  hakkını verin ‘’şeklinde konuştu.

AVŞAR’IN PROJESİNİ KENDİSİNE MAL ETTİ

Öğüt ise bizde Ardahan Hollanda olsun istiyoruz o proje bizimdir. Avşar’ın projesine sahip çıkarken, Avşar da nedir bu proje bana anlatsanıza? Diye sorduğunda Ensar öğüt cevap veremedi.
Çok  zor anlar yaşadığı gözlemlenen Ensar öğüt beraberindeki küçük gurupla birlikte Allaha ısmarlandık demeden pazardan ayrıldılar.


05:00, 28.05.2015


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500