Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Dünyanın en güzel bebeği Azerbaycan’da doğdu

Dünyanın en güzel bebeği Azerbaycan’da doğdu

 Fotoğraf

Dünyanın en güzel bebeği Azerbaycan’da doğdu: Doktoru SABAH’a konuştu


Azerbaycan'da dünyaya gelen bebeğin güzelliği izleyenleri hayrete düşürürken,
Kadın doğum uzmanı Dr. Teravet Hümbetova’nın bebeğin güzelliği karşısındaki tepkisi herkesi hayran bıraktı. Dr. Hümbetova,”o ismi gibi güzel bir kız, barış içinde yaşasın inşallah “ dedi.

Mehmet Avşar/ SABAH

Azerbaycan'ın Başkenti Bakü’de bir özel hastanede Kadın Doğum Uzmanı olarak çalışan Dr. Teravet Hümbetova, yeni doğan bir bebeğin güzelliğine hayran kaldı. Dr. Hümbetova’nın Ümmü Gülsüm ismi verilen bebeğin güzelliğine verdiği tepki sosyal medyada izleyicilerinden büyük beğeni topladı.


Türkiye’yi çok sevdiğini ve Türkiye’nin bir çok ilinde hastaları olduğunu söyleyen  Dr. Teravet Hümbetova, SABAH ‘a konuştu.

Dr. Hümbetova,” Ben çocukları çok seviyorum benim de dört çocuğum var. Ümmügülsüm şu anda 28 günlük oldu ben aslında yenidoğan çocukları aynı sevgiyi aynı şefkati besleyen biriyim.

Ümmü  Gülsüm, doğduğunda çok güzel Bir çocuktu. Gözleri, yanakları kasları harika bir çocuktu. Ailesi de çok şaşırdı çünkü hiçbirine benzemiyordu Allah kaderini de güzel etsin. Ailenin 5. çocuğu, anne babası bu çocuk kime benziyor diye espri yaptılar. Nurtopu çok güzel bir kız çocuğuydu. Biz konuşunca sanki o da anlıyordu, çok güzeldi, çok farklı bir çocuktu. Bir ay içersinde üç sefer bana getirdiler ‘hocam sizi özledik ‘dediler. Her gördüğümde sarılıyorum her gördüğümde daha güzelleştiğini tanık oluyoruz.

Anne doğumdan bir gün önce babasını kaybetmişti. Beni aradı depresyondaydı, bir gün sonra Ümmü  Gülsüm doğada  annenin bütün üzüntüsü gitti , onun güzelliği ile hayatı da güzelleşti. İnşallah dünyanın tüm çocukları barış, huzur ve bolluk içerisinde anne ve babalarıyla birlikte sıcak yuvalarında yaşarlar. “


Türkiye’den bize çok hasta geliyor

Sosyal medya sayesinde Türkiye’de çok takipçi ye ve izleyicileri olduğunu belirten Dr. Teravet Hümbetova, sözlerini şöyle tamamladı,

“Türkiye’nin çeşitli illerinde bize gelen hastalar oluyor. Türkiye’yi çok seviyorum, sosyal medyada Türkiye’deki kardeşlerimiz bizi izliyorlar ne zaman İstanbul’a gelsem havaalanında insem kız çocukları bana doğru koşuyorlar , ‘Teravet hocam ‘diye  baba sarılıyorlar, sonra kaldığım otelde beni görmeye gelen kızlar oluyor , onlarla çay kahve içiyoruz.  “ dedi.


11:37, 05.09.2024

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500