Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » İş İnsanı Halim Arslan’dan memlekettine bir hizmet daha !

İş İnsanı Halim Arslan’dan memlekettine bir hizmet daha !

 Fotoğraf

İş İnsanı Halim Arslan’dan memlekettine bir hizmet daha !

İstanbul ‘da hizmet sektöründe markalaşan Bayramoğlu Döner’in sahibi Halim Arslan, kazandığı paraları memleketi Ardahan ‘da yatırıma dönüştürdü. Arslan, ilçe olması gündemde olan Hoçvan’da turistik restoran yapacak.

Mehmet Avşar/ SABAH

Türkiye’nin sayılı işadamlarından Halim Arslan İstanbul’daki işletmelerinde kazandığı parayı memleketi Ardahanda yatırma dönüştürüyor.  İstanbul Kavacıkta hizmet veren ünlü Bayramoğlu Döner ‘in sahibi Arslan, memleketi Ardahan ‘da lüks otel, restoran ve kafeler açarak yüzlerce gence iş sağladı.

İstanbul ‘da hizmet sektöründe markalaşan Bayramoğlu Döner’in ve Polonez Köydeki Turistik Tatil Köyünün sahibi Halim Arslan, kazandığı paraları memleketi Ardahan ‘da yatırıma dönüştürmeye devam ediyor. Arslan, ilçe olması gündemde olan Hoçvan’da turistik restoran yapma hazırlığında olduğunu belirterek köydeki gençlerin büyük şehir yerine kendi köyünde iş bulma olanağını yakalayacağını belirtti.

Memleketi Ardahan’da SABAH ‘a konuşan Arslan ,”Ardahan dünyada eşi benzeri olmayan bir il. Hayvancılığın başkenti sayılır. Memleketimi çok seviyorum. Köyümün bağlı olduğu  Hoçvan Hasköy’ün ilçe olması için de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz, onun için festival alanı yakınlarında ben de lüks bir restoran yaparak memleketime karşı olan borcumu ödemeye devam edeceğim inşallah. “ dedi.

Sadece Ardahan merkezde değil, Hoçvan merkeze bağlı köyü olan Bayramoğlu ‘da da  modern evler ve ahırlar yaparak yaptığı hayvancılıkla da  bölge insanlarına örnek olan İş insanı ayrıca sosyal sorumluluk gereği köyünde yaptırdığı Kültür Evi tüm sosyal donatılarıyla düğünlerde, cenazelerde ve sosyal etkinliklerde köy halkının umudu oldu. 


10:05, 10.08.2024


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500