Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Bir tesadüfle gelen mutluluk

Bir tesadüfle gelen mutluluk

Bir tesadüfle gelen mutluluk

Samyeli Vakfı,  kaldırımda babasının kucağında giden fiziksel engelli Berkan’a sürpriz yaptı. Samyeli Vakfı Başkanı Bahattin Demir, yürüyemeyen ve babasının kucağında gezen Berkan Kılıç’a (12) akülü Sandaliye hediye etti.

Mehmet Avşar

Esenyurt, Cumhuriyet  caddesinde babasının kucağında gezen doğuştan yürüme engelli 12 yaşındaki Berkan, beklemedik bir sürprizle karşılaştı.  Bir anada Samyeli Vakfı tarafından baba kucağında indirilerek kendisine hediye esilen elektrikli  sandalye ile yoluna devam etmesi sağlandı. Berkan’ın mutluluğu gözlerinde okundu.

Ekip olarak küçük Berkan’ı mutlu etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten
Samyeli Vakıf Başkanı Bahattin Demir, “ Vakfın bahçesinde otururken bir vatandaşımızın çocuğunu kucağında taşıdığını farkettim. Babanın önüne çıkarak durum hakkında bilgi aldım. Durumları olmadığı için Berkan’ın sandalyesi olmadığını söyledi. Çocuğumuz hem doğuştan fiziksel engelli hem de böbrek hastasıymış. Babası postaneye geldiklerini söyleyince hemen ekibimizle bitti istişare yapıp ona  çıkışta güzel bir süpriz hazırladık. Berkan hem şaşırdı hem de çok sevindi akülü sandalyeyi görünce. Onu hayatına bir nebze dokunabildiysek ne mutlu bizlere. İşte bu duygu dünyadaki her şeye bedel.”diye konuştu.


22:10, 23.07.2024


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500