Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Milli Sporcu ve Polis Memuru Ilgar ÇELİK Kimdir?

Milli Sporcu ve Polis Memuru Ilgar ÇELİK Kimdir?

 Fotoğraf

Milli Sporcu ve Polis Memuru İlgar ÇELİK Kimdir?

Adından sık sık söz ettiren Milli Sporcu ve Polis Memuru Ilgar Çelik, öğrenilmiş çaresizlikte başarıya giden yoldan hızlı adımlarla ilerleyerek her seferinde girdiği boks müsabakalarında galibiyet elde ettiği için merak konusu. Peki Çelik kimdir?


Milli Sporcu ve Polis Memuru Ilgar Çelik, 26 Ağustos 1992 yılında Kars’da dünyaya geldi. Spora ve boksa olan ilgisi 2004 yılında başladı. Karslı boksörümüz girdiği yarışmalarda miniklerde , yıldızlarda ve gençlerde dereceler edindi.

Kempo dalında da  Avrupa ve dünya şampiyonluğu bulunan profesyonel sporcumuz aynı zamanda da polis memurudur.

Profesyonel boksta girdiği her yarışmada elde ettiği başarısından dolayı aldığı tüm ödülleri emniyet teşkilatına armağan ederek de Emniyet Teşkilatı ‘nın gözde ismi oldu.

Profesyonel olarak boks hayatına devam eden İlgar Çelik,  önümüzdeki süreçte 7  galibiyet  ve 4 nakavt ile dünya şampiyonluk kemeri için mücadele verecek.


Eylül ayıda yapılacak olan WBC dünya şampiyonluk kemeri için yarışmaya katılacak olan profesyonel boksör İlgar Çelik emniyet teşkilatı içinde büyük gurur haline geldi. 


11:58, 20.07.2024

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500