Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ÖĞÜT NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR?

ÖĞÜT NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR?

 Fotoğraf

AKP  din istismarı yapıyor, din üzerinde politika yapıyor, diyenler,  bu günlerde din istismarını ve din üzerinde politika geliştirme konusunda kimseye fırsat vermiyorlar.
Yaptıkları her politikada dini motifleri öne süren Genel Başkan  Kılıçdaroğlu  ve  CHP Ardahan Milletvekili Ensar  Öğüt CHP çizgisinden koparak adeta din eksenli  bir parti olma yolundalar. Tabi ki Cumhuriyet  ve Halkçı kelimelerin yer aldığı parti ismini değiştirmedikleri sürece bu politikaların başarılı olmayacağını nedense kestiremiyorlar. Zira samimi olmayan ve tutarsız bu  denli politikaları kavrayamayacak kadar cahil bir seçmen kitlesinin  varlığı söz edilemediğini de bilmemekteler herhalde.. Hatırlayacağınız gibi  CHP'nin Antalya kampında ilginç anlar yaşanmıştı Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt'ün hayvancılık konusundaki önerileri gülüşmelere neden olmuştu.

CHP'li Öğüt, Antalya kampında özgür yetiştirilen ineklerin CHP'ye oy olarak döneceğini ifade ederken, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Öğüt'e esprili bir dille yanıt vermişti.
ÖZGÜR DOLAŞAN İNEKLER
Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt'ün, hayvancılık konusundaki önerilerini anlatırken, “Merada özgür dolaşan inekler yetiştirelim. Onun sağlıklı etini yedirelim, sağlıklı nesiller yetişsin. Bu omega 3 değeri yüksek hayvanların eti insanlar zeki olur. İnsanlar zeki olursa, okur, CHP’ye oy verir” ifadelerini kullanmıştı.
Ne diyelim taktir okuyucularımıza ait diyelim. Öğüt o kadarla da kalmadı ki konuyu toparlayalım, son olarak ta Kılıçdaroğlunn Peygamber neslinde geldiğini iddia etti. Hz. Peygamberimizin mensubu olduğu kureyş aşiretine ait olduğunu iddia ediyor. İnsanlar 8. 9. Atalarını bile düzeltmezlerken Öğüt bunu nasıl başarmış. Doğrusu ben anlamakta zorluk çektim. Velev ki böyle bir şey var bunun dilendirmenin ne anlamı var. ‘Bu gün ayın kaçıdır? ‘ diye soran mı var kendilerine..
Bence  Ardahan böyle bir Milletvekiline sahip olduğu için çok şansız bir İl. Biz gazeteciler  ise bu konuda şanslıyız.  Zira bu gün gazetemin manşetine koyacak haber arıyordum isabet oldu. Ancak görünen o ki CHP’nin halkın isteklerinden uzaklaşarak aday gösterdikleri Öğüt gibi Milletvekillerin CHP’nin ve göstermiş oldukları İlerin başını daha çok ağrıtacaklar.
Ardahan’da CHP içerisinde yer alan çok değerli şahsiyetler var,  umarım Kılıçdaroğlu yapılan hataları düzeltir bunlardan birini önümüzdeki seçimlerde aday gösterir. Örneğin il başkanı senem, vizyonu ile  donanımıyla ve devrimci duruşuyla sosyal demokrat bir kişiliğe sahip biri ve yine umarım ki,  Kılıçdaroğlu  Partisinin öyle değil de, böyle insanlara ihtiyacı olduğunun farkına varır.
Artık MHP’nin ve AK Partinin politikalarını taklit etmeyi bırakıp, kendi parti tüzüklerine uygun politikalar geliştirmeleri lazım gelmektedir. Yoksa CHP’ye niye ihtiyaç olsun?


12:54, 22.11.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500