Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Vali Çiçek’in eşi Berna. Çiçek , kursları ziyaret etti

Vali Çiçek’in eşi Berna. Çiçek , kursları ziyaret etti

 Fotoğraf

Vali Çiçek’in eşi Berna. Çiçek , kursları ziyaret etti

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’in eşi Berna Çiçek, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan el sanatları, aşçılık, dikiş-nakış, resim, bilgisayar işletmenliği, çocuk gelişimi, bağlama ve piyano kurslarını ziyaret etti.

Mehmet Avşar

Halk eğitim Merkezi yetkililerinden hobi ve meslek edindirme kursları hakkında geniş bilgiler alan Berna Çiçek Hanımefendi, eğitimlerine eşlik ettiği kursiyerlerle ve usta öğreticilerle bir süre sohbet etti.

Mesleki eğitim kurslarına katılan kişilerden herhangi bir ücret alınmamakta olup, mesleki eğitim kursu süresince Kurum tarafından karşılanan giderlerin yanında, kursu başarıyla tamamlayan kişilere kurs sonunda Kurs Bitirme Belgesi/Sertifikası veriliyor.

Ardahan il genelinde verilen kurslarda  çoğu ev hanımı olan onlarca usta öğretici kış aylarında  evde oturmak yerine bu kurslarda çalışarak ev ekonomilerine katkıda bulunuyor.


20:29, 06.05.2024


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500