Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAŞKANA SEVGİ SELİ

BAŞKANA SEVGİ SELİ

 Fotoğraf


AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar ile Parti binası önünde kısa bir konuşma yaptı. İl Başkanı Baydar; “Bugün hep birlikte Belediye Başkanımız Sayın Faruk Köksoy’u bu yoğun-sıcak karşılama anlamında,  İl Başkanı olarak hepinize teşekkür ediyorum. Aday Adaylık sürecinde Sayın Başkanımıza ve partimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum . Başta Genel Başkanımızın, genel merkezimizin milletvekilimizin halkımızın da teveccühüyle Faruk bey tekrardan Ak Parti Belediye Başkan adayı olmuştur. Geçen 5 yıllık süreçte Ardahan çok büyük aşamalar kaydetti. Bundan sonraki süreçte de AK Parti ile ve sizlerin desteği ile  2014 seçimlerinde hep beraber bu sevinci yaşayacağız. Ben şimdiden Adaylığın Ardahan’a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Köksoy ise,  “Sayın İl Başkanımızın bu anlamlı konuşmasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum ve sizlere de bu soğuğa rağmen karşılamaya gelerek, çevre yolunda burada toplandınız hepinize teşekkür ediyorum. 5 yıl boyunca Ardahan’ın bir Dakka zamanı yoktur dedik sadece Ardahan’a hizmet etmeye çalıştık. Çünkü 100 yılın hizmet açığı vardı. Altyapı toprak çamur demeden uğraşdık halkımıza doğalgazla kanalizasyonla eksik olan bu büyük hizmetlerle sıkıntı verdik ama bunun o güzel vicdanlarda algılanacağından emindik ve nihayetinde de böyle oldu.

Çok değerli Ardahan halkı bu hizmetleri kendi vicdanlarında olumlu karşıladı ve devamını talep etti. Bu çerçevede AK Parti gibi Türkiye’de en hızlı kurumsallaşmış bir parti çok disiplinli eleme kriterleriyle çok çeşitli anketler ve değerlendirme yaptı. Halkımızın bu güzel talebini elbette ki gördü. Arkasında da teşkilatımızla temayüller yapıldı. bu anlamda teşkilatımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bütün bunlar sonucu, Genel Merkezimizin ve Sayın Başbakanımızın onayı ile AK Parti Ardahan Belediye Başkanlığımız onaylandı ve ilan edildi. Bu süreçte öncelikle halkımıza bizim hizmetlerin devam etmesini istediği için çok teşekkür ediyorum. Süreci çok iyi idare eden İl Başkanımız ve Milletvekilimize teşekkür ediyorum. Verilen karar istikrardır hizmete devamdır,  yola devamdır. Allah hayırlı etsin dedi.


15:37, 06.12.2013


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500