Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » 2015 RÜYALARIMIZIN GERÇEKLEŞECEĞİ YIL OLSUN

2015 RÜYALARIMIZIN GERÇEKLEŞECEĞİ YIL OLSUN

 Fotoğraf

Şehrimiz ve ülkemiz adına önemli bir yılı geride bırakırken, daha güzel günlerin beklentileriyle 2015 yılına giriyoruz. Her yeni yıl olduğu gibi 2015 yılı da, geçmiş tecrübe ve deneyimlerimizin ışığında, ülkemizin ve Ardahan’ımızın gelişmesi ve refahı için, Ardahan halkının geleceğe huzur ve güvenle bakması için gereken çalışmaları yapmak adına bizler için fırsat olacaktır.
Bu çalışmalarda edindiğimiz bilgi ve birikimle, bir gazeteci olarak Ardahan’ın  ve kend güçlerimizi seferber ederek tek bir amaç doğrultusunda, 2015 yılını Hizmet etmeye çalışacağız.
Ardahan’da 2011 den bu yana öncelikli amaçlarımızdan biri de “Eğitim-öğretim” konusu olmuştur. Çünkü “Eğitim-öğretim” geleceğimizin temellerini atan bilimsel, sosyal ve kültürel gelişimi içeren ve üzerinde titizlikle durulması gereken ve çok sağlam adımlarla birlikte kararlılık isteyen bir süreci kapsamaktadır. Bu sebeple, geleceğin teminatı olarak gördüğümüz çocuklarımızın eğitim gördüğü mekânların fiziki imkânlarını geliştirilebilmesini sağlayabilmek amacıyla yoğun çalışmalarımız oldu.

Onlara kitap temin etmek için kampanyalar düzenledik ve başarılıda olduk Ardahandaki okularımızın kütüphanelerine kitap temin etik.

Onların daha sağlıklı, daha verimli ve daha modern ortamlarda eğitim almalarını sağlayacak projelerin bundan sonra da takipçisi olmaya devam edeceğiz.
Bir diğer projemiz de ‘Ardahan Küçük Hollanda Olacak’  şeklinde adlandırdığımız kalkınma projemizle alakalı bu projemizin 2015’de hayata geçmesi için en büyük desteği veren Milletvekilimiz Sn. Prof.Dr. Orhan Atalya dan ümit verici açıklamalar geldi. 2015 bu bağlamda Ardahan için rüyaların gerçekleşeceği yıl olarak görmekteyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, öncelikle insani değerlerin ve insan haklarının ön plana çıktığı bugünlerde yurdumuzda ve dünyada tüm insanlığa barışı, huzuru, mutluluğu temenni ediyor, kardeşlik ve yardımseverlik duygularının arttığı, hayallerin ve beklentilerin gerçekleştiği, istikrarlı bir şekilde büyüyen Ardahan ve Türkiye dileği ile Tüm vatandaşlarımızın, yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum."

Mehmet AVŞAR


06:58, 31.12.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500