Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » “Güzel Şehrim ve Skoda’m” Fotoğraf Yarışması’nda Ardahan Finalde

“Güzel Şehrim ve Skoda’m” Fotoğraf Yarışması’nda Ardahan Finalde

 Fotoğraf


Skoda tarafından düzenlenen “Güzel Şehrim ve Skoda’m” fotoğraf yarışmasında Ardahan’ı temsil edecek fotoğraf belirlendi. Ardahan’danMustafa Kaplan’ın çektiği fotoğraf, Türkiye birinciliği için yarışacak 10fotoğraftan biri oldu.Yarışmanın ilk etabında Skoda otomobiliyle kentinin güzelliğini aynı karedebuluşturduğu fotoğraf ile yarışmaya katılan Mustafa Kaplan şimdi Türkiye birincisi olmak için tüm Ardahanlı’ların oylarını bekliyor. “Güzel Şehrim ve Skoda’m” fotoğraf yarışmasında Ardahan’ın Türkiye birincisi olması için katkıda bulunmak istiyorsanız Skoda’nın Facebook sayfası olan www.facebook.com/SkodaTurkiye adresini ziyaret edip oy kullanabilirsiniz.

Türkiye birincisinin belirleneceği oylama 21 Aralık tarihine kadar devam edecek.Nevşehir, Sinop, Trabzon, Kayseri, Bursa, Eskişehir, İstanbul, Konya ve Samsun’un da ilk 10 içinde yer aldığı yarışmada, ilk üçe giren fotoğraflar çeşitli ödüller kazanırken, oy kullananlar da sürpriz hediyelerinsahibi olacaklar. Türkiye birincisi olan yarışmacı 1 gece konaklamalı İstanbul gezisi, ikinci olan yarışmacı tablet ile ödüllendirilirken, üçüncüye ise bir fotoğraf makinesi hediye edilecek.Ardahan’ıtemsil eden fotoğrafa destek vermek için Skoda Türkiye Facebook sayfasına girip beğendiğiniz fotoğrafı oylamanız yeterli olacak.


04:22, 22.12.2014

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500