Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » VALİ DENİZ, “ÖĞRETMEN İÇİN ÇAL ARDAHAN” KLİBİNDE GÖREV ALAN ÖĞRETMENLERİ MAKAMINDA KABUL ETTİ

VALİ DENİZ, “ÖĞRETMEN İÇİN ÇAL ARDAHAN” KLİBİNDE GÖREV ALAN ÖĞRETMENLERİ MAKAMINDA KABUL ETTİ

 Fotoğraf

Vali Ahmet Deniz, Ardahan’da ki öğretmenler tarafından hazırlanan ve ülke genelinde büyük ilgi toplayan, 'Öğretmen İçin Çal Ardahan' klibinde görev alan öğretmenleri makamında kabul etti.

Ardahan'da görev yapan çeşitli branştaki öğretmenler biraraya gelerek, kendilerinin seslendirdikleri “Öğretmen İçin Çal Ardahan” şarkısına klip çektiler.

Çıldır Gölü sahili ile başlayan klipte Halk Oyunları Öğretmeni Cansel Tanrıverdi'nin akordiyon, Müzik Öğretmenleri Serdar Çevik'in saz, Berat Demirkıran'ın flüt, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Onur Akbulut'un gitarla eşlik ettiği 'Benim Adım Öğretmen' şarkısını Görsel Sanatlar Öğretmeni Nazan Çevik, Müzik Öğretmenleri Dilek Sağlam, Sevilay Sanlı, Duygu Cambay, Berat Demirkıran, Uğur Uğurlu, Halk Oyunları Öğretmeni Cansel Tanrıverdi, Sınıf öğretmeni Meltem Demirci, Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Erdoğan Arslan, Kimya Öğretmeni Naciye Asya Erbaş, Fizik Öğretmeni Nesrin Arslangörür, Okul Müdürü Osman Erdem seslendirdi.

Ardahan'ın tarihi ve turistik mekânlarında çekilen, söz ve müziği Aysel Cihan Karaman’a, düzenlemesi Cansel Tanrıverdi ile Mix Mastering ise Onur Akbulut'a ait şarkı, öğretmenler günü programında sürpriz çalışma olarak söylendi. 'Öğretmen İçin Çal' şarkısı sosyal medyada büyük ilgi gördü ve kısa sürede binlerce kişiye ulaştı.

Organizasyonda görev alan öğretmenler, İl Milli Eğitim Müdürü Tevfik Fikret Eteker ile birlikte Vali Ahmet Deniz’i makamında ziyaret ettiler. Öğretmenleri kabul eden Vali Deniz,  hazırlanan çalışmanın çok anlamlı olduğunu belirterek, kutsal bir görev olan öğretmenlik mesleğinin, müzikle buluşturmalarından dolayı öğretmenlere teşekkür etti.


09:01, 08.12.2014


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500