Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Murat Kurum’dan İmamoğlu ‘na Rabia işareti dersi

Murat Kurum’dan İmamoğlu ‘na Rabia işareti dersi

 Fotoğraf

Murat Kurum’dan İmamoğlu ‘na Rabia işareti dersi

İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na "Rabia işareti" dersi, Kurum,”Kibri aklının önüne geçmiş” dedi



AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Rabia işareti açıklaması üzerinden Ekrem İmamoğlu'na yüklendi. Kurum, "AK Parti'mizin seçmeniyle dalga geçip, Allah size akıl fikir versin, demiş. Kibri aklının önüne geçmiş" ifadelerini kullanarak sözlerine şöyle devam etti,”’Bir parmak eksilterek el mi sallanır ‘ demiş. Tüm AK Partilimizin seçmeni ile  bu yetmezmiş gibi Allah akıl fikir versin  demiş. Bu nasıl bir kibirdir. Kibri emin olun aklının önüne geçmiş.

Ne ile dalga geçiyor?  Bizim işaretimizle dalga geçiyor. Ne var bunun içinde, tek bayrak, tek millet, tek devlet, tek vatan var. Bunun neyinden rahatsız oldun? Sen bizim birliğimizden, beraberliğimizden mi rahatsız oldun? Sen git o yabancı büyükelçilerle masada olmaya devam et. Biz sen istesende istemesen de  milletimizin masasında elele kolkola 22 yıldır olduğumu gibi yine devam edeceğiz. “ dedi. 


07:13, 06.03.2024


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500