Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » WBC Boks Şampiyonluk gecesi galibi polis memuru milli sporcu Ilgar Çelik oldu

WBC Boks Şampiyonluk gecesi galibi polis memuru milli sporcu Ilgar Çelik oldu

 Fotoğraf

WBC Boks Şampiyonluk gecesi galibi polis memuru milli sporcu Ilgar Çelik oldu

WBC Boks Şampiyonluk gecesi ilk kez İstanbul'da düzenlendi.
Dünyanın en büyük organizasyonlarından olan WBC, WBC boks şampiyonlar gecesi Beşiktaş-Akatlar Spor Kompleksi'nde düzenlendi. Maçın galibi polis memuru milli sporcumuz Ilgar Çelik oldu



Bu gün Beşiktaş Akatlar da Serdar Avcı ve Burak Bujin Fight Klübün ‘ün düzenlediği WBC (dünya boks konseyi) WBC Boks Şampiyonalar Gecesi ‘nde Türkiye ‘de ve yabancı ülkelerde şampiyonalar yarıştı. WBC Boks Şampiyonalar Gecesi ‘nde hem İstanbul emniyetini hemde Türkiye’yi temsil eden wbc profesyonel boksörümüz İlgar Çelik ‘Kemer ‘öncesi ünvan maçını galibiyet ile kazandı.

SABAH’a konuşan polis memuru ve milli sporcu İlgar Çelik,” Ben her maçımda şanlı Türk bayrağının ve üstümde taşıdığım formanın şerefini ve haysiyetini içimin derinliklerinde hissederek rakiplerimin karşısına çıkıyorum. Allah’a şükür girdiğim her maçta galibiyetle çıkıyorum.

Çok şükür bugün de dünyanın en büyük organizasyonlarından olan WBC, resmi kemer öncesi maçta Özbek rakibimi yenerek hem mensubu olduğum şerefli Türk emniyet müdürlüğüne ve ülkeme bu gururu yaşatım.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ‘nde görevli yönetici ve amirlerimizin bize sunduğu imkan ve katkıları hiç unutmayacağım. Bu yüzden müdürlerime ve arkadaşlarıma verdikleri her türlü destekten dolayı teşekkür ederim. “ dedi. 


10:05, 19.02.2024


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500