Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » KÖPEKLERİN DRONE İLE İMTİHANI

KÖPEKLERİN DRONE İLE İMTİHANI

 Fotoğraf

HABER: MEHMET AVŞAR-- SABAH

Ardahan merkeze bağlı Çimenkaya köyünde Bilişim uzmanı ve fotoğraf sanatçısı Mehmet Suat Işıklı drone ile havada  çekim yaparken yere doğru alçalan drone cihazına köpeklerin saldırısı ilginç görüntüler oluşturdu.
Köpeklerin drone ile imtihanı kamerada
Ardahan’da  havadan çekim yapan bir fotoğrafçının yere doğru alçalan drone cihazına köpeklerin saldırısı ilginç görüntüler oluşturdu.
Ardahanda Bilişim Uzmanlığı dalında iş yapan ve hobi olarak fotoğrafçılıkta yapan Ardahan’ın tanınmış simalarında  Bilişimci Mehmet Suat Işıklı köyde havadan çekim yaparken  yere doğru alçalan drone cihazına köpeklerin saldırıda bulunması kameralara yansıdı. Işıklı bir süre havada çekim yaptıktan sonra yere indirmeye çalıştığı drone cihazına karşı köpekler havlamaya başladı. Drona yetişebilmek için havaya zıplayan köpeklerin ilginç görüntüleri ise fotoğrafçı ve bir vatandaş tarafından kayıt altına alındı.

Kamera Güvenlik Sistemi işi yaptığı için yolu sık sık köylere düştüğünü söyleyen M.Suat  Işıklı , "Bugün köylere kurmuş olduğumuz kamera güvenlik sistemlerin kontolünü yapmak için buradayız. Kurmuş olduğumuz kameralar eksi 30 derce soğukta bile sorunsuzca çalıştığına şahit olduk. Köye gelmişken birde havada çekim yapalım dedik. Zira çok güzel kar manzaraları var. drone ile çekim yaparken  köpeklerin verdiği tepkiyi gördük, çok sadık ve  sevimli hayvanlar. Çok güzel görüntüler ortaya çıktı" dedi.


16:29, 16.03.2022


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500